www.technologieenindustrie.com
Softing Industrial Automation GmbH

OPC communicatie met veilige link naar IoT clouds

De nieuwe versie van Softing's dataFEED OPC Suite bevat nu een MQTT connector. Dit maakt datatransfer naar IoT clouds eenvoudig en veilig.

OPC communicatie met veilige link naar IoT clouds
Met Softing's dataFEED OPC Suite is het nu mogelijk om een veilige IoT cloud data-applicatie eenvoudig te implementeren. De nieuwe MQTT connector maakt de integratie van apparatuur mogelijk door middel van de MQTT Publisher functionaliteit in IoT cloud applicaties, zoals IBM Bluemix Cloud. Tijdens de dataoverdracht wordt de hoogste veiligheid gegarandeerd door SSL/TLS encryptie van de data.

»Essentieel voor de succesvolle implementatie van Industrie 4.0, is de levering en analyse van productiegegevens. Systeemintegratoren, operators en IT-beheerders houden zich op dit moment bezig  met de cruciale vraag, op welke manier ze hun grote hoeveelheden data veilig en voordelig kunnen opslaan en analyseren. En dan komen wij met onze oplossing," aldus Andreas Roeck, Product Manager Data Integration bij Softing Industrial.

Softing's dataFEED OPC Suite combineert OPC server en OPC Middleware functionaliteit in één compacte softwareoplossing. De geïntegreerde MQTT gateway maakt eenvoudige integratie van bestaande en nieuwe controllers in IoT oplossingen mogelijk. Ook is het mogelijk om componenten te integreren zonder MQTT ondersteuning, zoals bij Siemens, B & R en Rockwell controllers.

De geavanceerde gebruikersinterface, met intelligente standaardinstellingen en een intuïtieve gebruikershandleiding, is zodanig ontworpen dat producenten en maintenance engineers eenvoudig en snel hun IoT communicatie kunnen configureren. Het modulaire ontwerp van de Suite biedt de gebruiker de grootst mogelijke flexibiliteit,

Verdere informatie over de dataFEED OPC Suite is te vinden op http://industrial.softing.com/en/products/software/opc-suite-servers-middleware.ht

  Meer weten…

LinkedIn
Pinterest

Sluit u aan bij de 155.000+ IMP-volgers