www.technologieenindustrie.com
Seco Tools

Seco breidt de oplossingen voor het draaien van harde materialen uit met nieuwe PCBN-kwaliteiten

Seco Tools heeft de serie PCBN-snijplaatkwaliteiten uitgebreid, zodat het hele spectrum van toepassingen voor steekdraaien wordt bestreken. Door een nieuw bimodaal substraat en een nieuw bekledingsproces hebben deze nieuwe snijplaten een langere standtijd. Daarnaast vergroten ze de productiviteit in nog meer toepassingen. De serie PCBN-kwaliteiten van Seco voor materialen variërend van ISO H05 tot H35, bestaat uit CH0550, CBN060K, CH2540 en CH3515. De serie is speciaal ontworpen voor het draaien van geharde staalsoorten. Ze hebben geavanceerde bekledingen en een bimodaal substraat van grovere materialen. Daarnaast hebben ze geoptimaliseerde snijkantprofielen voor langdurige en betrouwbare bewerkingsprestaties.

Seco breidt de oplossingen voor het draaien van harde materialen uit met nieuwe PCBN-kwaliteiten
016851_HQ_IMG_PCBN_Hard_Part_Turning_Grades_With_Product_Background

CH0550 zorgt voor continue sneden met hoge snelheid in H05-materialen. CBN060K blinkt uit in continue tot medium onderbroken sneden in H15-materialen. CH2540 levert goede prestaties in licht tot zwaar onderbroken sneden in H25-materialen. CH3515 kan omgaan met zwaar onderbroken sneden in H35-materialen.

Alle PCBN-kwaliteiten van Seco zijn leverbaar in algemene ISO-snijplaatgeometrieën met zowel metrische als Engelse specificaties. Er zijn diversie schraapgeometrieën beschikbaar om de prestaties nog verder te verbeteren.

Neem voor meer informatie over de nieuwe kwaliteiten van Seco voor het draaien van harde materialen contact op met een lokale Seco-vertegenwoordiger of kijk op: https://www.secotools.com/en/Global/Products/Advanced-cutting-materials/PCBN/

  Meer weten…

LinkedIn
Pinterest

Sluit u aan bij de 155.000+ IMP-volgers