www.technologieenindustrie.com
Advantech

Advantech lanceert WebAccess 8.2 ter completering van de end-to-cloud IoT applicaties

Advantech, wereldwijd leider op het gebied van intelligente systemen, lanceert in november WebAccess 8.2 ter completering van de end-of-cloud IoT applicaties. Gebaseerd op de al bestaande krachtige functionaliteit, ondersteunt de nieuwste versie het MQTT protocol en voegt twee nieuwe drivers toe (Ethernet/IP voor Allen-Bradley PLC en B+B Wzzard MQTT), waardoor managers/beheerders/system integrators moeiteloos meerdere on-site apparaten kunnen integreren en front-end data kunnen uploaden in de cloud. Om de prestaties van het product verder te perfectioneren, heeft Advantech de prestaties van Dashboard in deze nieuwe release verder verbeterd teneinde een stabiele en synchrone gegevensoverdracht te kunnen garanderen. Tegelijkertijd biedt WebAccess onder de naam Super SCADA een speciale netwerkarchitectuur, die middels zijn project upload tool de informatie van gedistribueerde nodes kan verzamelen, waardoor centraal toezichtbeheer eenvoudig kan worden uitgevoerd, ongeacht hoeveel lagen gebruikers nodig hebben om uit te breiden.

Advantech lanceert WebAccess 8.2 ter completering van de end-to-cloud IoT applicaties
Aangezien de MQTT gaandeweg uitgroeit tot één van de belangrijkste transmissieprotocollen binnen IoT, biedt dit WebAccess 8.2 gebruikers die dit ondersteunen, de gelegenheid om te besparen op de kosten van netwerkverkeer en om de benodigde bandbreedte terug te brengen en tegelijkertijd een betere netwerkbeveiliging te realiseren voor de bescherming van hun belangrijke data. Via de lichtgewicht transmissiemodus, kan WebAccess 8.2 fungeren als een gateway en op grote schaal data verzamelen en zo integrators of partners helpen bij het succesvol uitbreiden van hun systemen naar de cloud applicaties.

Omdat de dynamische data display een belangrijke functie is van het SCADA (Supervisory Control And Data Acquisition)-systeem, stemde het op WebAccess 8.2 HTML5 gebaseerde Dashboard niet alleen de widgets af op de gebruikerseisen, maar verbeterde het tevens de efficiency van de datatransmissie teneinde de data-refresh snelheid op mobiele telefoons te vergroten. Hierdoor kunnen gebruikers de dynamische gegevens altijd en overal zonder vertraging bekijken.

Als reactie op de meer uitgebreide en complexe IoT-applicaties, is Advantech WebAccess's Super SCADA een handig hulpmiddel om meerdere nodes of projecten te koppelen via een eenvoudige instelling, en zo integratie snel en eenvoudig te laten verlopen, en tegelijkertijd eenduidige remote monitoring uit te voeren. Als de netwerkverbinding wordt onderbroken kan de actieve hertransmissie functie tijdelijk de data op de nodes opslaan en het uploaden automatisch hervatten nadat de verbinding is hersteld. Gebruikers hoeven zich zo geen zorgen te maken over het verlies van data en evenmin over het handmatig resetten.

In tegenstelling tot conventionele HMI/SCADA systemen, is Advantech WebAccess 100% web gebaseerde SCADA software die cross-platform en cross-browser functionaliteit en compatibiliteit biedt, zoals Intelligent Dashboard, verschillende open interfaces, ruime protocollen en honderden drivers, zodat gebruikers in staat zijn eenvoudig projecten te ontwikkelen en te bekijken of automatiseringsapparatuur te bewaken.

Voor meer informatie over WebAccess 8.2, neem contact op met uw lokale Advantech vertegenwoordiging of bezoek www.advantech.com

  Meer weten…

LinkedIn
Pinterest

Sluit u aan bij de 155.000+ IMP-volgers