www.technologieenindustrie.com
Steute

steute op de SPS IPC Drives

Nieuwe access points voor het draadloze netwerk sWave.NET®

steute op de SPS IPC Drives
Tijdens de SPS IPC Drives presenteert de business unit "Wireless" van steute de tweede generatie access points voor het draadloze netwerk sWave.NET®.

De taak van deze nieuwe belangrijke componenten binnen het industriecompatibele draadloze systeem is niet veranderd: ze bundelen de signalen van draadloze schakelapparatuur en geven deze signalen door aan de IT-infrastructuur van de klant via Wi-Fi of Ethernet.

De nieuwe netwerkcomponenten zijn aanzienlijk compacter dan de vorige generatie, waardoor montage eenvoudiger wordt met magneetklemmen of schroeven. Tegelijk bieden ze extra functionaliteit en gemak. Zo is het energieverbruik lager, is een Wi-Fi adapter geïntegreerd in de behuizing en is ingangsspanning nu variabel van 12 tot 24 VDC. Externe antennes vergemakkelijken optimale aanpassing van de draadloze technologie aan de omgeving.

De gebruiker heeft nu - en ook dit is nieuw – geen (voorheen noodzakelijke) applicatieserver meer nodig, omdat de draadloze signalen rechtstreeks vanuit de access points worden verzonden naar de IT-infrastructuur van de klant, waar ze tevens worden verwerkt.

Alle batterijgevoede draadloze schakelaars en sensoren voor het gevestigde sWave platform kunnen nu in het draadloze netwerk worden geïntegreerd via de nieuwe access points. Deze zijn nu beschikbaar voor de frequenties 868, 915 en 922 kHz, wat betekent dat ze voldoen aan de standaarden voor draadloze communicatie in Europa, Noord-Amerika, Australië en Japan, en dat het sWave.NET® draadloze netwerk wereldwijd kan worden gebruikt.

steute op de SPS IPC Drives: hal 9, stand 450

  Meer weten…

LinkedIn
Pinterest

Sluit u aan bij de 155.000+ IMP-volgers