www.technologieenindustrie.com
BRADY

Go for Zero: print veiligheidspictogrammen ter plaatse

Wanneer een risico opduikt op de werkplek, duurt het vaak een hele tijd voordat er nieuwe veiligheidspictogrammen beschikbaar zijn die medewerkers kunnen waarschuwen voor gevaren en informeren over ongevalpreventie. Door een professionele printer te gebruiken met bijhorende software kunnen bedrijven veel sneller nieuwe pictogrammen ontwerpen, printen en implementeren om hun Go for Zero-programma te ondersteunen en ongevallen te voorkomen.

Go for Zero: print veiligheidspictogrammen ter plaatse
Verminder het aantal ongevallen op de werkplek
Volgens Eurostat vonden er in 2012 2,5 miljoen niet-dodelijke (met minimaal 4 dagen ziekteverlof) en 3515 dodelijke arbeidsongevallen plaats in de Europese Unie en het Verenigd Koninkrijk. Deze cijfers tonen aan dat er ruimte is om de veiligheid op de werkplek verder te verhogen en om het aantal ongevallen en de bijhorende kosten te verminderen. Vraag uzelf af of een eenvoudig pictogram kan verhinderen dat een medewerker een vinger verliest, of de impact van een ongeval kan beperken omdat het medewerkers aanspoort om de juiste beschermingsmiddelen te gebruiken?

Gebruik veiligheidspictogrammen
Verbods-, gebods-, waarschuwings-, eerstehulp-, evacuatie- of brandbestrijdingspictogrammen zijn essentieel in elk Go for Zero-programma dat het aantal ongevallen op de werkplek tot een absoluut minimum wil beperken. Het belangrijkste voordeel van veiligheidspictogrammen is dat ze op een eenvoudige manier belangrijke informatie kunnen communiceren waar die het meest nodig is om ongevallen te voorkomen. Voorbeelden hiervan zijn veilige werkprocedures bevestigd op een machine, de inhoud van leidingen op de leiding zelf of waarschuwingspictogrammen bij de ingang van een gevaarlijke zone.

Print pictogrammen ter plaatse

Met Brady's assortiment printers en veiligheidssoftware kunnen gebruikers duurzame pictogrammen creëren, zowel standaard als gepersonaliseerd, in tal van vormen, kleuren en afmetingen. Wanneer een veiligheidsrisico opduikt op de werkplek, kunt u direct pictogrammen printen om voorzorgsmaatregelen te communiceren aan uw medewerkers. Een printer voor veiligheidspictogrammen vormt de perfecte aanvulling op elk Go For Zero-programma.

Stuur een e-mail naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. en ontvang de brochure "Print zelf veiligheids- en facility-identificatie".

  Meer weten…

LinkedIn
Pinterest

Sluit u aan bij de 155.000+ IMP-volgers