www.technologieenindustrie.com
Siemens News

Siemens verwelkomt drie nieuwe Xcelerator-partners in Nederland

Siemens Nederland heeft drie Nederlandse partners verwelkomd, CoNet, Digitaallogboek en Santon Circuit Breaker Services, waarmee het Siemens Xcelerator-platform naar meer dan 4.000 partners wereldwijd wordt gebracht.

  www.siemens.com
Siemens verwelkomt drie nieuwe Xcelerator-partners in Nederland

Xcelerator is het Siemens platform dat bedrijven helpt om hun digitale transformatie te versnellen, met een open ecosysteem waarin IoT-compatible hardware, software en diensten naadloos samenwerken. Hierdoor kunnen bedrijven producten sneller op de markt brengen en hun processen efficiënter beheren. Het helpt bedrijven om sneller en flexibeler in te spelen op veranderende marktvragen en nieuwe technologieën, waarbij standaardisatie en schaalbaarheid centraal staan. Bovendien bevordert het platform samenwerking tussen verschillende partijen, zoals klanten, partners en ontwikkelaars, wat innovatie stimuleert.

Versnellen digitale transformatie
Dirk De Bilde, CEO Siemens Nederland: "Voor de gezamenlijke toekomst van de industrie zijn partnerships van groot belang. Xcelerator biedt een groot netwerk van expertise in alle sectoren, waardoor we onder meer de digitale transformatie aanzienlijk kunnen versnellen. Wanneer we samen werken en innoveren, maken we sneller betere oplossingen."

Joanne Meyboom-Fernhout, Managing Director Siemens Smart Infrastructure: “De basis van een goed partnership is vertrouwen. Als je vertrouwen in elkaar hebt dat je allebei het juiste wilt doen, dan ben je klaar voor de toekomst. Met onze partners CoNet, Digitaallogboek.nl en Santon Circuit Breaker Services (CBS) hebben we een hele goede basis gelegd in het verleden, daardoor weten we dat we klaar zijn voor de toekomst.”

Nieuwe Nederlandse partners binnen Siemens Xcelerator
De producten en diensten van de nieuwe Nederlandse partners zijn, net als duizenden anderen diensten en producten, via de Siemens Xcelerator Marketplace te vinden.

CoNet
CoNet biedt op Xcelerator de ‘Smart Batch Connect’ aan om batchautomatisering bij eindklanten eenvoudig en veilig te koppelen met ERP-, MES- en andere IT-systemen van verschillende leveranciers. “Dit is een generieke softwarelaag geworden die we inmiddels bij al onze klanten toepassen. Wij denken dat ook andere system integrators hier graag gebruik van willen maken. Wij geloven er niet in dat je de wereld beter maakt door slimmigheden die je bedenkt alleen voor jezelf te houden,” aldus John Koot, directeur CoNet. Lees hier het volledige interview met CoNet.

Digtaallogboek.com
Digitaallogboek.com is het moderne alternatief voor papieren logboeken en draait inmiddels in ruim 14.000 gebouwen. De applicatie omvat standaard templates voor brandmeld- en ontruimingsinstallaties, energieverdelers en systemen voor inbraakbeveiliging, toegangscontrole en noodverlichting. “Het is essentieel om inspecties, meldingen en documentatie volgens de regelgeving te beheren, maar vaak lopen installateurs er bij klanten tegenaan dat tekeningen, onderhoudsrapportages en certificaten niet in de logboeken zitten. Dat is frustrerend, levert faalkosten op en kan anders,” zegt Ronald Visser, salesmanager Digitaallogboek.com. Lees hier het volledige interview met Digitaallogboek.com

Santon Circuit Breaker Services (CBS)
Santon CBS biedt op Xcelerator een oplossing aan om bestaande end-of-life vermogensautomaten in energieverdeelsystemen duurzaam en kostenefficiënt te retrofitten op basis van Santons Sidunn® technologie. “In plaats van een volledige nieuwe verdeelinrichting te leveren bij end-of-life van vermogensautomaten, kunnen we nu iedere vermogensautomaat eenvoudig vervangen,” vertelt Henny Vogelenzang, verkoopdirecteur bij Santon CBS. Lees hier het volledige interview met Santon Circuit Services.

www.siemens.com

  Meer weten…

LinkedIn
Pinterest

Sluit u aan bij de 155.000+ IMP-volgers