www.technologieenindustrie.com
HMS Industrial Networks AB

HMS Networks lanceert de Anybus Defender Lineup van industriële beveiligingsapparaten

HMS Networks kondigt de introductie aan van de Anybus Defender Lineup, een serie industriële netwerkbeveiligingsapparaten, speciaal ontworpen voor het beveiligen van kritieke infrastructuren.

  www.hms-networks.com
HMS Networks lanceert de Anybus Defender Lineup van industriële beveiligingsapparaten



Nu cyberbedreigingen steeds vaker focussen op industriële omgevingen, biedt de Anybus Defender-serie een firewall om operationele technologie (OT) netwerken te beschermen. Speciaal ontworpen voor industriële besturingssystemen, zijn de primaire use-cases: netwerksegmentatie conform ISA/IEC 62443-3-3, Network Address Translation met netwerkverkeersfiltering en Deep-Packet-Inspection (DPI) van industriële protocollen om diepgaande bescherming van industriële activa mogelijk te maken. Het aanbod is ideaal voor machinebouwers die beveiliging willen verankeren in hun aanbod en voor eigenaren van productiebedrijfsmiddelen en kritische infrastructuren om hun bestaande netwerken met nieuwe beschermingsstrategieën te upgraden.


 


De Anybus Defender Lineup bestaat uit vier verschillende modellen die voldoen aan verschillende veiligheidsbehoeften:


- Anybus Defender Compact 1004 - Een ruimtebesparende oplossing voor kleinere industriële omgevingen die een robuuste bescherming biedt zonder af te doen aan de use-cases voor beveiliging.


- Anybus Defender 4002 - Een veelzijdige firewall ontworpen voor middelgrote netwerken, die geavanceerde beveiligingsfuncties combineert met eenvoudige implementatie.


- Anybus Defender 6004 - Ideaal voor grotere installaties levert dit model verbeterde beveiligingsmogelijkheden en uitgebreide netwerkbeveiliging.


- Anybus Defender 6024 - Het vlaggeschipmodel, ontworpen voor de meest veeleisende industriële toepassingen, met uitgebreide beveiliging en netwerkdekking.


 


De Anybus Defenders zijn ideaal voor fysieke segmentatiestrategieën en worden geleverd met verschillende poortconfiguraties van RJ-45 Ethernet tot SFP poorten die zowel koper- als vezelconnectiviteit ondersteunen. Anybus Defender 4002, 6004 en 6024 zijn verkrijgbaar met drie verschillende licenties voor verschillende beveiligingsdoeleinden.


 


Belangrijkste kenmerken van de Anybus Defender Lineup:


Beveiliging met industriële kwaliteit: Ontworpen om de ruwe condities van industriële omgevingen te kunnen weerstaan, leveren de Anybus Defender apparaten betrouwbare prestaties in uitdagende omgevingen.


Schaalbare oplossingen: Of het nu is voor kleine, middelgrote of grootschalige operaties, de Anybus Defender serie biedt schaalbare beveiligingsopties toegesneden op de specifieke behoeften van elk netwerk.


ICS-bewuste software: Ingebouwde detectie van industriële bedrijfsmiddelen en mogelijkheden voor beleidscontrole voor industriële protocollen met automatische regelaanmaak, zodat de beheerder kan zien wat hij beheert en eenvoudig uiterst gedetailleerde controle kan uitoefenen over het netwerkverkeer.


Gebruiksvriendelijke interface: Vereenvoudigde installatie en beheer via een intuïtieve interface, zodat beheerders de netwerkbeveiliging moeiteloos kunnen controleren en beheren. Een optionele centrale CyberSecurity Console software kan worden ingezet om een vloot van Anybus Defenders te beheren in een eenvoudige web-user interface. 





 

 
HMS Networks lanceert de Anybus Defender Lineup van industriële beveiligingsapparaten

 


“We zijn verheugd met de introductie van de Anybus Defender Lineup, een essentieel element dat onmisbaar is voor moderne industriële netwerkbeveiliging,” zegt Thomas Vasen, Business Development Manager Network Security. “Nu industriële netwerken steeds meer met elkaar verbonden raken, is de behoefte aan robuuste beveiligingsmaatregelen van het grootste belang. Gedreven door regelgeving zoals NIS2 en normen zoals 62443-3-3, implementeren klanten fysieke segmentatie om hun machines te scheiden van hun kritieke activa. De Anybus Defender serie biedt betrouwbare, schaalbare en gebruiksvriendelijke oplossingen om de zichtbaarheid te vergroten en de risico's voor en de impact van een inbreuk te verkleinen.”


 

De Anybus Defender Lineup is nu leverbaar via het wereldwijde netwerk van partners en distributeurs van HMS Networks. Ga voor meer informatie naar www.hms-networks.com of neem contact op met uw lokale HMS Networks vertegenwoordiger.



 

 

  Meer weten…

LinkedIn
Pinterest

Sluit u aan bij de 155.000+ IMP-volgers