www.technologieenindustrie.com
Walter Tools News

Walter presenteert uitgebreide Perform Line voor rondfrezen

De nieuwe volhardmetaalfrezen met vijf en zes snijkanten uit de serie ME232 Perform en de radiuskopieerfrezen met twee en vier snijkanten ME432 Perform maken het Perform Line-programma van Walter compleet.

  www.walter-tools.com
Walter presenteert uitgebreide Perform Line voor rondfrezen

De Perform Line is niet alleen interessant voor gebruikers met kleine en middelgrote batches die de hoge standtijd van een gereedschap voor grote batches vaak helemaal niet ten volle kunnen benutten, maar ook voor dealers en gebruikers in het prijsgevoelige segment. Met name de nieuwe, korte gereedschappen met drie en vier snijkanten voor draaicentra met staande of aangedreven gereedschappen hebben hier een enorm potentieel, omdat ze in dit spectrum tot de standaarduitrusting behoren. Na de huidige uitbreiding van het programma levert Walter de frezen uit de Perform Line nu met een diameter van 1 tot 20 mm, twee tot zes snijkanten en snijkantlengtes van eenmaal Dc tot driemaal Dc.

De nieuwe Perform Line-frezen hebben een »High Performance-geometrie«, waarbij het aantal tanden en de spiraalstijging perfect op elkaar afgestemd zijn. Dit zorgt zowel voor een hoge bewerkingsrust als voor een uitstekend afnamevermogen. Daarnaast zijn ze efficiënt en universeel toepasbaar voor uiteenlopende materialen en freesstrategieën. Behalve van de goede prijs-kwaliteitverhouding profiteren gebruikers met de Perform Line daarom van dezelfde services die ook duurdere Walter-gereedschappen bieden. Naast STEP-bestanden en gegevensmodellen behoren tot deze services ook de berekening en beschikbaarstelling van snijgegevens met de »verspaningsnavi« Walter GPS.

www.walter-tools.com

  Meer weten…

LinkedIn
Pinterest

Sluit u aan bij de 155.000+ IMP-volgers