www.technologieenindustrie.com
Parker News

Parker Hannifin breidt de kracht van de GVM-motorserie uit om te voldoen aan de groeiende vraag naar elektrificatie in mobiele toepassingen

Parker Hannifin breidt zijn Global Vehicle Motor-lijn uit met twee grotere maten, waardoor het vermogensbereik wordt vergroot tot 351 kW (850 kW piek) en het gewicht wordt verlaagd tot 230 kg.

  www.parker.com
Parker Hannifin breidt de kracht van de GVM-motorserie uit om te voldoen aan de groeiende vraag naar elektrificatie in mobiele toepassingen

De GVM310-motor is nu voorzien van extra lamineerstapellengtes van 300 en 400, voor een hogere vermogensdichtheid en een hoge efficiëntie. Dit maakt het een ideale tractieoplossing voor commerciële elektrische voertuigen (EV's) als hybride elektrische voertuigen (HEV's), zowel over de weg als offroad, voor een breed scala aan toepassingen, waaronder voertuigen in de bouw, materiaalverwerking, bosbouw en mijnbouw.

Het uitgebreide GVM-motorassortiment biedt verschillende belangrijke voordelen. Het biedt hoge efficiëntie, met een van de beste vermogen-gewichtsverhoudingen en efficiëntieniveaus in de industrie, waardoor optimale prestaties en energiebesparingen worden gegarandeerd. De GVM310 is ook ontworpen voor een hoge betrouwbaarheid, waardoor langdurige prestaties en lagere onderhoudskosten worden gegarandeerd, zelfs onder zware bedrijfsomstandigheden.

Bovendien biedt het een hogere vermogensdichtheid met een compact ontwerp en een kleinere voetafdruk, waardoor het geschikt is voor toepassingen met beperkte ruimte. De motor kan zich aanpassen aan verschillende accuspanningen, waardoor deze veelzijdiger is voor verschillende voertuigplatforms. Bovendien kan deze vanwege de beperkte diameter naadloos worden geïntegreerd in een standaard verdeelbak.

De GVM310-motor is een krachtige keuze voor een breed scala aan voertuigen op de weg en offroad. Naast tractietoepassingen waar het ook kan worden gebruikt als een zeer efficiënte generator, is het verkrijgbaar met SAE-D-interface voor directe pompmontage als onderdeel van elektrohydraulische pompen (EHP).

"Door ons vermogensbereik uit te breiden en tegelijkertijd een hoge efficiëntie en betrouwbaarheid te garanderen, voldoen we aan de groeiende vraag naar elektrificatie in mobiele toepassingen en ondersteunen we de overgang van de industrie naar duurzamere oplossingen," aldus Bruno Jouffrey, mobile market manager, Parker Hannifin.

Ga voor meer informatie.

www.parker.com

  Meer weten…

LinkedIn
Pinterest

Sluit u aan bij de 155.000+ IMP-volgers