www.technologieenindustrie.com
Automated Logic Corporation

Automated Logic presenteert WebCTRL v9: Revolutionair voor gebouwautomatisering door eenvoud en efficiëntie

De aankondiging van vandaag van Automated Logic is een belangrijke stap in de evolutie van gebouwbeheersystemen met de laatste software-update voor het WebCTRL® gebouwautomatiseringssysteem.

  www.automatedlogic.com
Automated Logic presenteert WebCTRL v9: Revolutionair voor gebouwautomatisering door eenvoud en efficiëntie
WebCTRL v9

is het bewijs van de toewijding van Automated Logic om te innoveren en uit te blinken in het bieden van oplossingen die de problemen van modern gebouwbeheer vereenvoudigen. De nieuwe software is gericht op facility managers, gebouweigenaars en operators en is ontworpen om de gebruikerservaring te verbeteren en tegelijkertijd een beter inzicht in en controle over gebouwprestaties te bieden. Automated Logic, een toonaangevende aanbieder van innovatieve gebouwbeheeroplossingen is onderdeel van Carrier Global Corporation (NYSE: CARR), de toonaangevende wereldwijde aanbieder van gezonde, veilige, duurzame en intelligente oplossingen voor gebouwen.

"Onze nieuwste WebCTRL-software biedt verschillende verbeteringen die onze commitment voor veiligheid, bruikbaarheid en efficiëntie benadrukken,” zei Axel Reichert, President, Automated Logic. “Met deze verbeteringen geeft WebCTRL v9 de productiviteit van operators een boost, zodat ze in minder tijd meer kunnen bereiken en betere inzichten krijgen voor meer duurzaamheid, comfort en controle in hun gebouwen.”


Automated Logic presenteert WebCTRL v9: Revolutionair voor gebouwautomatisering door eenvoud en efficiëntie

Nieuwe functies van het WebCTRL® v9-systeem zijn onder andere:

• Verbeterde gebruikersrechten – Operators hebben nu nog meer controle en de mogelijkheid om meerdere gerelateerde rechten te selecteren als ze toegangsbeheer instellen voor verschillende gebruikers of gebruikersgroepen, wat een intuïtieve en op maat gemaakte benadering biedt voor toegangsbeheer die is afgestemd op specifieke rollen en verantwoordelijkheden binnen een organisatie. Door precieze controle mogelijk te maken over wie wat en waar kan doen, kunnen operators risico’s minimaliseren en zorgen dat iedere gebruiker de vereiste toegang heeft om zijn of haar werkzaamheden effectief uit te voeren, zonder hun grenzen te overschrijden.

• Single Sign-on (SSO) – Met een nieuwe optionele SSO-functie kunnen operators integreren met de SAML 2.0 of OIDC identity provider van hun keuze voor toegang tot hun WebCTRL®-systeem, wat het beveiligingsbeleid van de WebCTRL en bruikbaarheid verbetert. De optionele functie werkt naadloos samen met het traditionele WebCTRL-aanmeldproces en combineert het gemak van SSO met de robuustheid van het bestaande authenticatie-framework van WebCTRL.

• Nieuw beveiligingsrapport – Gebruikers met beheerdersrechten kunnen nu een overzicht bekijken van alle beveiligingsinstellingen in het WebCTRL-systeem en de SiteBuilder engineering tool in één eenvoudig te lezen rapport. Het rapport kan tevens in gewenste intervallen worden uitgevoerd. Deze nieuwe functie stroomlijnt het proces van een beveiligingsbeoordeling en zorgt dat operators, indien nodig, eenvoudig beveiligingsinstellingen kunnen openen, bekijken en aanpassen.

• Verbeterde alarmoverzichtsweergave – Gebruikers kunnen nu alarmen op verschillende locaties in hun systeem visualiseren en filteren, wat ze meer inzicht geeft in waar alarmen zijn geconcentreerd en welke invloed ze op het algehele beheer van het gebouw hebben. Door alarmen per locatie te tellen, kunnen operators gebieden met de hoogste alarmfrequentie aanwijzen, zodat ze effectiever hulpbronnen kunnen toewijzen en potentiële problemen op kunnen lossen voordat ze groter worden. Filteropties, de mogelijkheid om alarmen voor een bepaalde periode te bekijken en de mogelijkheid om naar de bron of locatie van een alarm te zoeken, verbeteren de gebruikerservaring.

• Verbeterd beheer van hulpbronnen – Operators kunnen op afstand bestanden toevoegen aan hun WebCTRL-systeem en er eenvoudig naar verwijzen. Monteurs en technici kunnen bijvoorbeeld snel installatiehandleidingen, onderhoudshandleidingen of aangepaste bedrijfsprocedures uploaden, waar rechtstreeks naar verwezen kan worden in afbeeldingen in het WebCTRL-systeem, zodat operators niet in externe bestandssystemen hoeven te zoeken voor relevante informatie als ze deze nodig hebben.

• Meerdere, gelijktijdige downloads – Aangezien protocolsnelheden na verloop van tijd zijn toegenomen en netwerkarchitecturen zijn gewijzigd, zijn controllers ook sneller en efficiënter te downloaden. Naast gelijktijdige downloads van de WebCTRL-server naar BACnet-routers op het IP-netwerk, kunnen er met v9 nu maximaal tien controllers downstream van een BACnet-router naar IP-netwerken worden gedownload, waardoor medewerkers van faciliteiten controllers sneller kunnen updaten.

• REST API om alarmgegevens te lezen – Er is een nieuwe REST API beschikbaar, die externe toepassingen biedt met alleen-lezen toegang voor alarmgegevens van WebCTRL. Met deze functie kunnen ontwikkelaars toepassingen of integraties ontwerpen die realtime gegevens van WebCTRL gebruiken om de operationele efficiëntie te verbeteren en responstijden op kritieke alarmen te verbeteren.

Naast de hierboven genoemde nieuwe functies bevat WebCTRL v9 ook aanvullende beveiligingsverbeteringen volgens onze voortdurende commitment op het gebied van klantbeveiliging, toegevoegde verbeteringen voor de gebruikersinterface om operaties te stroomlijnen en systeembeheer intuïtiever te maken en bijgewerkte engineering tools om gebruikers in staat te stellen om het WebCTRL-systeem effectiever te onderhouden en optimaliseren.

Voor meer informatie over het WebCTRL-gebouwautomatiseringssysteem gaat u naar www.automatedlogic.com. Als u een demo wilt bekijken van het WebCTRL-systeem of de nieuwe WebCTRL 9-functies, neemt u contact op met uw plaatselijke Automated Logic-dealer.

  Meer weten…

LinkedIn
Pinterest

Sluit u aan bij de 155.000+ IMP-volgers