www.technologieenindustrie.com
Conrad News

Conrad: Nieuwe Area Lights van Ledlenser

Helderder dan ooit tevoren: de bouwlamp AF8R Work en vijf andere nieuwe Area Lights bieden veelzijdige verlichtingsmogelijkheden voor bouwplaats en werkplaats.

Conrad: Nieuwe Area Lights van Ledlenser
De nieuwe serie Area Lights van Ledlenser: elke werkdag robuust en betrouwbaar licht voor de professional

Effectief tot 35% meer licht dan de Ledlenser iF-serie, en dat met dezelfde lichtproductie - dit is precies wat de ontwikkelaars bij Ledlenser op het oog hadden met de nieuwe serie Area Lights. Ledlenser completeert met de zes nieuwe modellen het assortiment voor de professional. Van schijnwerpers voor grote bouwplaatsen tot handige werklampen voor de elektrosector. Al deze nieuwe producten zijn nu beschikbaar op het Conrad Sourcing Platform. Als u online registreert, biedt de fabrikant bovendien 7 jaar garantie. Het ultieme model van de nieuwe serie Area Lights is de flexibele bouwlamp AF8R Work.


Conrad: Nieuwe Area Lights van Ledlenser

Heldere alleskunner met hybride voeding
"Onze Area Light AF8R Work, met een lichtopbrengst tot 4.000 lumen, is ideaal voor vakwerk zoals installatie van sanitair, weg- en waterbouw, elektrotechniek, en schilder- of lakwerk, maar ook voor algemeen werk op de bouwplaats. Deze lamp zorgt voor efficiënte verlichting van grote oppervlakken", zo legt Guido Geratz, productmanager bij Ledlenser, uit. Bijzonder slim: de krachtige accu is zelfs tijdens gebruik via USB-C of de voedingsadapter op te laden. Dankzij Hybrid Power werkt de Area Light AF8R Work ook op het stopcontact. De Multi-Concentrated Light-technologie is zuinig met onze natuurlijke hulpbronnen en levert een maximale lichtopbrengst. De LED's zijn ingebed in reflectorbakken, waardoor een "wafelstructuur" ontstaat.


Conrad: Nieuwe Area Lights van Ledlenser

De nieuwe schijnwerpers uit de AF-serie zijn tot 12% efficiënter dan hun voorgangers. Een ander voordeel van de compacte Area Lights: dankzij Reduced Peripheral behoren hinderlijke zijdelingse verblindingseffecten tot het verleden. De Multi-Concentrated Light-technologie zorgt ervoor dat het licht precies daar terecht komt waar het nodig is: op het projectievlak.

Afneembare diffuser voor homogeen licht
Het unieke lichtbeeld van de AF8R Work-schijnwerper ontstaat door een mix van warmwitte en koudwitte LED's. De kleurtemperatuur is instelbaar op vijf niveaus en is daardoor optimaal aan de omstandigheden aan te passen. Andere handige kenmerken zijn de weergave van de resterende accutijd in uren, de afneembare diffuser voor homogeen licht, de antislip-schokbescherming en de flexibele bevestigingsmogelijkheden. Zoals gebruikelijk bij Ledlenser zijn alle Area Lights robuust en stof- en waterbestendig (IP67).


Conrad: Nieuwe Area Lights van Ledlenser

Voor elk werk het juiste licht
De AF8R Work is een middelgrote alleskunner. De AF12R Work daarentegen is de grootste en krachtigste Area Light van Ledlenser. Hij werkt op accu- of op netspanning en brengt maar liefst 8.000 lm naar de bouwplaats. De bouwlamp is als alternatief ook verkrijgbaar als puur bekabelde versie AF12C Work. De AF4R Work is de kleinste Area Light met hybride energie. Deze schijnwerper, met een lichtsterkte tot 2.000 lumen, is ideaal voor elektrotechnische bedrijven en schilders, en voor werk in werkplaatsen, bijvoorbeeld werk onder de motorkap.

Ook doe-het-zelvers zullen deze lamp erg handig vinden. Het AF2R Work-model werkt op een accu en is met maximaal 1.000 lm de kleinste Area Light in de nieuwe serie. De rode lamp, desgewenst met knipperfunctie, dient ook als waarschuwingslicht bij autopech. De op netspanning werkende schijnwerper AT10C Work is betrouwbaar te bevestigen aan steigers, tenten of plafonds en zorgt daar voor stabiele verlichting.


Conrad: Nieuwe Area Lights van Ledlenser

Meer informatie over de serie nieuwe Area Lights van Ledlenser vindt u hier.

www.conrad.com

  Meer weten…

LinkedIn
Pinterest

Sluit u aan bij de 155.000+ IMP-volgers