www.technologieenindustrie.com
3M Gas & Flame Detection

Tyco lanceert een nieuw type gas- en vlamdetectie

Vijf mondiale bedrijven onder een merk leveren complete gas- en vlamdetectie-oplossingen

Tyco lanceert een nieuw type gas- en vlamdetectie
Tyco International (“Tyco” NYSE: TYC) kondigt vandaag de oprichting van Tyco Gas & Flame Detection aan, een nieuw merk van de Tyco Life Safety Products afdeling. Met dit nieuwe merk, wil Tyco dé wereldwijde leverancier zijn van oplossingen voor alle instanties met behoeften op het gebied van gas- en vlamdetectie.

De lancering van Tyco Gas & Flame Detection is het hoogtepunt van integratie van activiteiten sinds de aankoop van Industrial Safety Technologies (IST) door Tyco in februari 2015. De combinatie van IST-bedrijven - Detcon, Oldham, Gas Measurement Instruments (GMI) en Simtronics - en de gas- en vlamdetectie-portfolio van Scott Safety, maakt van Tyco Gas and Flame Detection één van de grootste fabrikanten van innovatieve gas- en vlamdetectie-producten wereldwijd en een leverancier van een compleet scala aan oplossingen en diensten.

“Met Tyco Gas & Flame Detection zijn we nu in staat om de best practices en ideeënvorming van onze bedrijven te delen om een uitgebreid product-portfolio te leveren met de meest geavanceerde technologie en ondersteuning in de industrie,” zei de voorzitter van Tyco Life Safety Products, Andrew Chrostowski. “Als onderdeel van het wereldwijde netwerk van brand- en veiligheidsoplossingen van Tyco, hebben we een unieke positie om innovatieve oplossingen te leveren aan onze klanten.”

Naast het leveren van een compleet scala aan innovatieve gas- en vlamdetectie-oplossingen aan klanten, biedt Tyco Gas &Flame Detection één van de meest uitgebreide diensten- en ondersteuningsnetwerken in de wereld. Zo vergroot de voetafdruk van Tyco als mondiale aanbieder van installaties en diensten dit ook samen met een gevestigd netwerk van gemachtigde dienstleveranciers.

“Onze missie is om de technologische wereldleider en leverancier van wereldklasse te zijn van innovatieve en betrouwbare gas-en vlamdetectie-oplossingen om mensen, activa en het milieu te beschermen,” zei de algemeen directeur van Tyco Gas & Flame Detection, Sean Magee.

De Tyco Life Safety Products afdeling richt zich op het beschermen van wat echt belangrijk is. Vooruitkijkend zal het de markt op gaan met twee hoofd merken: Tyco Gas & Flame Detection en Scott Safety. Scott Safety blijft het primaire merk voor persoonlijke beschermingsproducten, en is ook de grootste wereldwijde leverancier van ademhalingsbescherming, thermische beeldvorming en oplossingen voor persoonlijke beschermingsmiddelen (PPE) voor eerste-hulpverleners, industriearbeiders en militair personeel over de hele wereld.

  Meer weten…

LinkedIn
Pinterest

Sluit u aan bij de 155.000+ IMP-volgers