www.technologieenindustrie.com
CONTA-CLIP

Nieuwe serie SDK doorvoerklemmen voor kabeldiameters van 10 mm² en 16 mm²

CONTA-CLIP heeft de serie SDK doorvoerklemmen uitgebreid met de types SDK 10 en SDK 16 voor nominale kabeldiameters van 10mm² en 16mm². Het modulaire ontwerp van de SDK serie maakt deze doorvoerklemmen geschikt voor een groot aantal toepassingen in elektrische apparatuur en behuizingen. Door het combineren van verschillende systeemonderdelen kunnen spanningsniveaus tot 1000 V (UL 600 V) met een nominale stroomsterkte van maximaal 76 A worden bereikt.

Nieuwe serie SDK doorvoerklemmen voor kabeldiameters van 10 mm² en 16 mm²

Figuur: SDK serie doorvoerklemmen van CONTA-CLIP.

Door gebruik te maken van de optionele scheidings-, afstands- en adapterplaten wordt conform vervuilingsgraad 3 en bij kabeldiameters van 0,2 tot 25 mm² de maximale spanning bereikt.

De tweedelige doorvoerklemmen zijn geschikt voor wanddiktes van 1 tot 6mm en leverbaar als schroef-aansluitsysteem, of met een gecombineerd schroef/soldeer aansluitsysteem en voldoen aan de hoge eisen die gesteld worden aan ingegoten apparatuur waarbij de maximale dichtheid wordt gegarandeerd in iedere applicatie.

Als aanvulling op het schroef-/soldeer aansluitsysteem levert CONTA-CLIP PE-geschuimde afdichting en gietplaten die tijdens het ingieten van reeds bekabelde en geteste apparatuur lekkage van gietmassa door montagegaten voorkomen.  Meerpolig klemmenblokken kunnen middels nokjes op de klembehuizing snel en eenvoudig worden samengesteld. Separate schroeven zorgen ervoor dat de doorvoerklemmen aan de buitenkant veilig verbonden kunnen worden met de behuizing. Als klemmarkering kunnen de schildjes uit de serie PMC-SB of PMC-BSTR worden toegepast. De overige accessoires zijn uitwendige flensaansluitingen voor het stevig monteren van de klem, en afstandsplaten en adapterplaten om de isolatie waarde naar de behuizing te vergroten. Verder zijn de klemmen (op klantvraag) in diverse kleuren leverbaar.

  Meer weten…

LinkedIn
Pinterest

Sluit u aan bij de 155.000+ IMP-volgers