www.technologieenindustrie.com
Advantech

Advantech lanceert IXM ondersteunende managed switch

Advantech Industrial Connectivity Group (ICG) lanceert hun eerste ethernetschakelaar die IXM apparatuur beheertechnologie ondersteunt IXM biedt engineers de mogelijkheid om een vaste reeks IP-adressen tegelijkertijd toe te wijzen aan meerdere apparaten en biedt hen ook de mogelijkheid om tegelijkertijd dezelfde switchconfiguratie te kopiëren over meerdere switches. Zodra de 'master' is geconfigureerd, kan IXM worden opgestart waarna binnen enkele seconden alle andere IXM compatibele switches dezelfde instellingen hebben. Deze functie bespaart tot 90% configuratietijd en versnelt niet alleen de configuratie, maar garandeert ook dat dit foutloos gebeurt.

Advantech lanceert IXM ondersteunende managed switch
IXM: snellere netwerktoegankelijkheid.

De nieuwste trend in moderne industriële omgevingen is de snelle inzet en flexibiliteit van een netwerktopologie. Het upgraden van firmware en het configureren van een groot aantal apparaten is een uitdagende klus voor zowel IT als SI (System Integrator) professionals. Als mondiaal leider op het gebied van industriële netwerktechnologieën, is Advantech verheugd met de introductie van 's werelds allereerste serie Managed Ethernet Switches die netwerkimplementatie en configuratie efficiënter maakt. IXM technologie op de EKI-7710 is dé oplossing voor snelle netwerkimplementatie en configuratie.

IXM technologie voor de serie EKI-7710 netwerkschakelaars biedt cross management- en snelle implementeerfunctionaliteit, waarmee de netwerkschakelaars hun firmware kunnen upgraden en configuraties efficiënter kunnen herstellen.

Om snellere netwerkimplementatie mogelijk te maken, ondersteunt de IXM technologie zowel bulk firmware upgrades als flexibel configuratieherstel via een web GUI. De EKI-7710 wordt geleverd met een jumboframefunctie die pakketten tot 9216 Bytes ondersteunt. Het voordeel van jumboframes is dat ze meer data in één pakket kunnen transporteren. Dit maakt ze ideaal voor videobewaking.

EKI-7710 Managed Ethernet Switches maken gebruik van hoogkwalitatieve componenten, waardoor ze binnen een brede range van werktemperaturen van -40 tot 75°C en Level 3 EMS bescherming tegen elektromagnetische interferentie, kunnen werken.

Belangrijkste functies:

1. IXM zorgt voor automatische IP-toewijzing, bulk firmware upgrades, bulk en flexibel herstel van configuratiefiles.

2. Communicatie met NMS (Netwerk Management System) via SNMP.

3. PoE (Power over Ethernet) model ondersteunt IEEE802.3at met twee 24 ~ 48VDC vermogeningangen en P-Fail relais.

4. Ondersteunt Advantech’s X-ring en X-ring Pro technologie.

5. Ondersteunt IPv4 en IPv6.

Voor meer informatie over de EKI-7710 serie en de IXM technologie, bezoek onze website: http://www.advantech.nl/factory-automation/technology%20highlight/513a0483-79bd-4d70-88ee-a7d2221c29d5/
en bekijk deze interessante video: https://youtu.be/KEL0Aqf1tsk

Eerste contact:

Advantech Europe B.V.
Ekkersrijt 5708 Science Park Eindhoven 5692 E Son, Nederland
http://www.advantech.nl/industrial-automation/
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
+ 310402677000

  Meer weten…

LinkedIn
Pinterest

Sluit u aan bij de 155.000+ IMP-volgers