www.technologieenindustrie.com
BRADY

Nieuwe veelzijdige veiligheidsprinter voor pictogrammen!

Brady lanceert de nieuwe BBP™30 thermische transfert pictogram- en labelprinter. De nieuwe pictogramprinter zorgt ervoor dat u probleemloos kunt printen en ondersteunt Brady's assortiment duurzame labelmaterialen voor het ter plaatse printen van kwaliteitsvolle lean- en veiligheidspictogrammen.

Nieuwe veelzijdige veiligheidsprinter voor pictogrammen!
Een uitgebreid assortiment pictogrammen
De BBP™30-pictogram- en labelprinter geeft professionals toegang tot een enorm uitgebreid assortiment duurzame labelmaterialen. Hiermee kunnen ze ter plaatse een groot aantal duurzame lean- en veiligheidspictogrammen printen, die bestand zijn tegen extreme temperaturen, weersomstandigheden, wrijving, reinigingsprocessen en chemicaliën. Voor een kleine investering biedt de BBP30 elk bedrijf de mogelijkheid om de risico's of het aantal ongevallen te verminderen, de productiviteit te verhogen en op een duurzame manier te voldoen aan de regelgeving inzake signalisatie.

Probleemloos printen
De BBP30 is erg gebruiksvriendelijk en werkt met gemakkelijk te laden label- en printlintcartridges. De printer herkent de cartridge en autokalibreert naar de meest optimale instellingen. Bovendien zijn de cartridges voor de nieuwe BBP30 ook compatibel met andere pictogram- en labelprinters van Brady, waardoor u probleemloos kunt overschakelen naar een pictogramprinter voor grotere volumes.

Ontwerpen en printen
De BBP30 werkt perfect samen met de apps van Brady Workstation. Download Brady Workstation en krijg toegang tot een groot aantal apps voor de creatie van veiligheids- en lean-pictogrammen, leidingmerkers, GHS/CLP-pictogrammen en veel meer. Een aantal apps zijn gratis beschikbaar; de meer gespecialiseerde apps zijn apart te koop. Eenmaal het ontwerp klaar is, print de BBP30 een duurzaam pictogram in slechts enkele seconden.

Met de BBP™30-pictogram- en labelprinter kan elk bedrijf duurzame pictogrammen maken die de risico's en het aantal ongevallen verminderen, of de productiviteit en conformiteit verhogen, en dit alles voor een kleine investering. Neem contact op met Brady via This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. voor een demo of meer informatie over de BBP™30-pictogram- en labelprinter.

  Meer weten…

LinkedIn
Pinterest

Sluit u aan bij de 155.000+ IMP-volgers