www.technologieenindustrie.com
Delta Electronics

Delta demonstreert zijn slimme energieoplossingen op Solar Solutions International 2024

Deze omvatten geavanceerde fotovoltaïsche (PV) omvormers, state-of-the-art energieopslagsystemen en baanbrekende elektrische voertuig (EV) laadoplossingen.

Delta demonstreert zijn slimme energieoplossingen op Solar Solutions International 2024
DELTA ELECTRONICS - SOLAR SOLUTIONS 2024

Delta, een wereldleider op het gebied van energiebeheer en leverancier van IoT-gebaseerde slimme groene oplossingen, heeft zijn deelname aan de tentoonstelling Solar Solutions International 2024 aangekondigd om zijn geïntegreerde energieoplossingen te presenteren. Deze omvatten geavanceerde fotovoltaïsche (PV) omvormers, state-of-the-art energieopslagsystemen en baanbrekende elektrische voertuig (EV) laadoplossingen.

Hieronder vallen de M225HV PV-omvormer, het veelzijdige op SKID-gebaseerde energieopslagsysteem (ESS), de ultradunne 50kW DC Wallbox 50 EV-lader en het innovatieve DeltaGrid® EVM EV-infrastructuurbeheerplatform. Andreas Hoischen, Senior Director van de Photovoltaic Inverters Business Unit bij Delta EMEA, zegt: "Op Solar Solutions International tonen we meer dan alleen producten; het is een manifestatie van onze visie op een duurzame toekomst. Het integreren van PV-omvormers met energieopslagsystemen is een cruciale stap naar het verbeteren van energie-efficiëntie en autonomie.

Deze synergie versterkt niet alleen de stabiliteit van het net, maar verhoogt ook significant het verbruik van hernieuwbare energie, en beantwoordt aan de urgente behoeften van de Nederlandse markt aan betrouwbare en efficiënte energieoplossingen." Vincent Lin, Vice President van eMobility & Smart Energy Solution bij Delta EMEA, voegt toe: "De groeiende EV-markt vereist innovatieve laadinfrastructuur die voldoet aan de onmiddellijke en toekomstige energie-uitdagingen. Het balanceren van het net en het integreren van hernieuwbare energie zijn onmiddellijke behoeften die we zien op de Nederlandse markt.

Onze showcase benadrukt deze dringende behoefte door EV-laadoplossingen te combineren met energieopslag, en presenteert een proactieve benadering voor de roep van de markt naar duurzame, efficiënte energieoplossingen afgestemd op een geëlektrificeerde toekomst." Delta zal een reeks slimme energieoplossingen demonstreren, met als hoogtepunten:

Nieuwe M225HV PV-omvormer voor zonneparken

De M225HV zet nieuwe normen in de zonne-energie industrie, ontworpen voor zonneparken met complexe contouren. Deze geavanceerde omvormer levert ongeëvenaarde efficiëntie, met een piekprestatie van 99% en een maximaal actief/schijnbaar vermogen van 225 kW/kVA. Zijn brede ingangsspanningsbereik van 500 tot 1500V, samen met 8 Maximum Power Point (MPP) trackers, biedt ongekende flexibiliteit in een PV-systeemontwerp, met ondersteuning van 800Vac netaansluiting.

Delta's inzet om de grenzen van hernieuwbare energietechnologie te verleggen, wordt onderstreept door de integratie van verbeterde beveiligingsfuncties, zoals de geïntegreerde Auto DC-ontkoppelingschakelaar en het verbeterde rendementspotentieel door het gebruik van MPP Large Power Design en Global MPP Scanning. De nieuwste versie van dit omvormermodel biedt communicatiemogelijkheden via Bluetooth®, RS485 en de innovatieve Power Line Communication (PLC)-module.

SKID-gebaseerd Plug-and-Play Energieopslagsysteem (ESS) voor C&I toepassingen
Delta's SKID-gebaseerde ESS komt tegemoet aan de kritieke behoeften van de commerciële en industriële sectoren (C&I) en dient als een game-changer. Deze oplossing helpt niet alleen bedrijven bij het bereiken van hun koolstofreductiedoelstellingen, maar ook bij het optimaliseren van de energielevering.

Het biedt aanzienlijke besparingen op de elektriciteitsrekening en verhoogt de EV-laadcapaciteit of -inkomsten door peak-shaving en load-shifting, naast zelfconsumptieoptimalisatie met zonne-energie. Het skid-gemonteerde ontwerp zorgt voor een eenvoudige installatie, met een fabrieksgeconfigureerd energieconditioneringssysteem, batterijen, interne bekabeling, schakelapparatuur en controle- en communicatiesystemen, klaar voor integratie met het optionele DeltaGrid® energiebeheersysteem.

Uitgebreide reeks EV-laadoplossingen

Delta biedt een uitgebreide reeks EV-laadoplossingen, waaronder AC-laders, DC-laders en ultrasnelle laadopties, ontworpen voor een veelvoud aan omgevingen - van residentieel en commercieel tot wagenpark en openbaar opladen. De blikvanger op deze beurs is de Delta DC Wallbox 50kW. Met zijn strakke, hoog efficiënte ontwerp is deze lader niet alleen compact, maar ook krachtig en levert tot 50kW gelijkstroom via twee laadpoorten. Het maakt gelijktijdig opladen mogelijk, waardoor elektrische voertuigen in slechts een uur meer dan 200 km actieradius kunnen opladen.

Met een uitzonderlijk hoge laadefficiëntie van 97% en een slank profiel, is de DC Wallbox 50kW de ultieme oplossing voor veelzijdige installatielocaties, waaronder parkeerplaatsen langs de weg, conventionele parkeerterreinen, warenhuizen en commerciële en kantoorgebouwen, naast EV-vlootlaadstations.

DeltaGrid® EVM EV-laadbeheersysteem

Aan de voorhoede van EV-laadbeheer integreert DeltaGrid® EVM kunstmatige intelligentie (AI) om de energiestabiliteit en operationele efficiëntie over EV-laadsites wereldwijd te verbeteren. Dit innovatieve platform integreert naadloos zonne-energie en energieopslag, waardoor de uitdagingen van elektrische veiligheid, facturering en dagelijks beheer in de snelle uitbreiding van de EV-laadinfrastructuur worden aangepakt. Met een door AI aangedreven planningssysteem stelt DeltaGrid® EVM bestaande gebouwen in staat laaddiensten aan te bieden zonder uitgebreide aanpassingen.

Hierdoor is het een toonaangevende industriële oplossing, voor het combineren van het opladen van EV's met hernieuwbare energiebronnen in een samenhangend platform. Delta nodigt geïnteresseerden uit om van 19-21 maart naar stand G15 op de Solar Solutions International 2024 beurs te komen in Expo Greater Amsterdam, om deze geavanceerde slimme energieoplossingen te ontdekken en zich aan te sluiten bij de reis naar een groenere toekomst.

www.delta-emea.com

  Meer weten…

LinkedIn
Pinterest

Sluit u aan bij de 155.000+ IMP-volgers