www.technologieenindustrie.com
BOSCH News

BOSCH: Verbeter uw geluid met SYNSONA

Krachtige, energiezuinige en veelzijdige audioversterking voor kleine tot middelgrote installaties.

BOSCH: Verbeter uw geluid met SYNSONA

SYNSONA, een nieuwe serie commerciële audio-elektronica van Bosch, wordt uitgebreid met de introductie van de PRM-2P600-versterker. De SYNSONA-serie, die ook het grotere PRM-4P600-model omvat, is ontworpen om een verbeterde geluidskwaliteit en controle voor achtergrondmuziek en aankondigingen te leveren, waarbij eersteklas functies worden gecombineerd met installatieflexibiliteit, milieuvriendelijk energieverbruik en intuïtieve bediening.

Het tweekanaals PRM-2P600-model biedt een uitgangscapaciteit van 600 watt in een ultracompact formaat. De versterker is ideaal voor achtergrondmuziek en openbare aankondigingen in kleine tot middelgrote installaties en biedt een uitzonderlijke veelzijdigheid, uitstekende voedingsefficiëntie en robuuste, betrouwbare prestaties. Met afmetingen van slechts één rackeenheid in de hoogte en een half rack in de breedte, biedt het een veelheid aan installatiemogelijkheden waar de ruimte beperkt is, en deelt het dezelfde geavanceerde Dynacord-versterkertechnologieën als zijn vierkanaals tegenhanger, de PRM-4P600. powerTANK-technologie zorgt voor een aanpasbare toewijzing van vermogen, terwijl ecoRAIL het stroomverbruik aanzienlijk vermindert. APD (Auto Power Down) en dualCOOL zorgen voor een energiezuinige en ononderbroken werking, waarbij PFC (Power Factor Correction) zorgt voor consistente prestaties onder veeleisende omstandigheden.

De PRM-2P600 is de optimale oplossing voor iedereen die op zoek is naar een ultracompacte, betrouwbare en energiezuinige versterker met veel flexibele installatiemogelijkheden - en dat alles voor een zeer aantrekkelijke prijs.

Modellen
  • PRM-4P600 - De PRM-4P600 is een 600-watt vierkanaalsversterker met powerTANK-technologie die het totale vermogen flexibel over de vier kanalen levert. De PRM-4P600 kan zowel hoog- als laagohmige belastingen aansturen, neemt slechts 1RU rackruimte in en vereist minimale ventilatieruimte. Het apparaat is ontworpen als een convectiegekoelde vermogensversterker en werkt geruisloos, waardoor het ook geschikt is voor stille omgevingen. Een compleet pakket beveiligingscircuits met geavanceerde begrenzers beschermt de versterker en de aangesloten luidsprekers tegen schade.
  • PRM-2P600 - De nieuwe PRM-2P600 tweekanaalsversterker combineert dezelfde functies en Bosch-technologieën als zijn vierkanaals evenknie. Met slechts één rackeenheid hoog en een halve rackbreedte breed biedt de PRM-2P600 een veelheid aan installatiemogelijkheden waar de ruimte beperkt is. De meegeleverde beugels vergemakkelijken enkele of dubbele rackmontage, evenals onopvallende installatie in kleinere ruimtes, zoals onder toonbanken. Wanneer ze naast elkaar in racks worden gemonteerd, passen er twee versterkers in één rack, waardoor de ruimte efficiënt wordt benut en het aantal kanalen en het uitgangsvermogen worden verdubbeld.
Productkenmerken en voordelen
  • Meerkanaalsversterkers met een totale powerTANK-capaciteit van 600 watt. PowerTANK-technologie biedt flexibiliteit op het hoogste niveau om aan uw installatie aan te passen, en werkt als een vermogensreservoir om asymmetrisch vermogen aan elk versterkerkanaal te leveren
  • Variable Load Drive (VLD) die hetzelfde vermogen levert bij 4 Ω, 8 Ω, 70 V of 100 V
  • Het totale stroomverbruik kan aanzienlijk worden verlaagd door de ecoRAIL-technologie en APD (Auto Power Down), terwijl de hoogste prestaties altijd behouden blijven
  • dualCOOL levert convectiekoeling met een extra intelligente ventilator in geval van extreme thermische omstandigheden

  Meer weten…

LinkedIn
Pinterest

Sluit u aan bij de 155.000+ IMP-volgers