www.technologieenindustrie.com
Steute

steute do Brasil vormt strategisch partnerschap met R. Stahl AG

Met onmiddellijke ingang wordt steute do Brasil, de Braziliaanse dochteronderneming van steute Schaltgeräte GmbH & Co.KG, exclusief distributeur voor de Braziliaanse markt voor producten en systemen van de R.STAHL groep. Voor deze belangrijke markt betekent dit een strategisch partnerschap tussen twee internationale specialisten op het gebied van de explosieveiligheid, beide met een focus op state-of-the-art technologie en topkwaliteit.

steute do Brasil vormt strategisch partnerschap met R. Stahl AG
Het R. STAHL programma voegt een breed scala aanvullende producten voor explosiebescherming toe aan steute’s ‘Extreme’ range.

steute heeft al meer dan 10 jaar een eigen verkoopkantoor in Brazilië. Haar eigen productiefaciliteit in Vinhedo/Sao Paulo maakt en assembleert schakelmateriaal uit de Löhne productiefaciliteit volgens de wensen en eisen van haar Braziliaanse klanten.

Stefan Schmersal, waarnemend partner bij steute: "Door deze samenwerking kunnen wij onze klanten een veel breder scala van topkwaliteit Ex-bescherming producten aanbieden, waarmee we een belangrijke stap zetten naar de status van leverancier van complete oplossingen." De samenwerking heeft ook vanuit STAHL gezien een aantal duidelijke voordelen. Hoofd van de Raad van Bestuur, Martin Schomaker: "De samenwerking met steute geeft ons toegang tot nieuwe klanten Met name voor de agrologische en grondstoffenindustrie denken we dat we dankzij de uitstekende zakelijke connecties van steute extra omzet kunnen genereren."

  Meer weten…

LinkedIn
Pinterest

Sluit u aan bij de 155.000+ IMP-volgers