www.technologieenindustrie.com
Softing Industrial Automation GmbH

Het MQTT-protocol zet een nieuwe standaard voor connectiviteit en beveiliging met Secure Integration Server van Softing Industrial

De Secure Integration Server (SIS) van Softing Industrial ondersteunt nu het MQTT-protocol. Dit verbetert de connectiviteit en beveiliging voor data-integratie in IT/OT-cloudapplicaties.

Het MQTT-protocol zet een nieuwe standaard voor connectiviteit en beveiliging met Secure Integration Server van Softing Industrial
MQTT biedt verbeterde beveiligings- en connectiviteitsfuncties met Secure Integration Server
© Softing Industrial.

De Secure Integration Server (SIS) van Softing Industrial biedt een goed gestructureerde oplossing voor complexe serverarchitecturen. Het combineert verschillende OPC UA-servers op automatiseringsniveau met de bijbehorende adresruimtes. Dit maakt een gestandaardiseerde mapping van deze adresruimten mogelijk in overeenstemming met de OPC UA Companion Specification. De op deze manier verstrekte gegevens zijn vervolgens via een gestandaardiseerde OPC UA-interface beschikbaar voor IoT-cloudtoepassingen.
 
De nieuwste versie van het SIS, V1.30, integreert het MQTT-protocol (versies 3 en 5), waardoor de gegevensintegratie veiliger en flexibeler wordt. De belangrijkste voordelen zijn onder meer:
 
√ MQTT Publisher & Subscriber: maakt bidirectioneel dataverkeer mogelijk voor efficiënte communicatie.
√ MQTT-authenticatie-instellingen: zorgt voor veiligheid en identificatie tussen klanten en brokers via verschillende authenticatiemethoden zoals anoniem, gebruikersnaam of certificaten.
√ MQTT Store&Forward-functie: beschermt tegen gegevensverlies.
√ Verschillende publicatiemodi en "Dynamic Payload": garandeert een hoge flexibiliteit voor verschillende gegevensvereisten.
√ Tot 25 MQTT-verbindingen: zorgt voor naadloze communicatie en biedt een schaalbare oplossing.
 
Productmanager Andreas Röck zegt over deze ontwikkeling: "De integratie van het MQTT-protocol in onze Secure Integration Server onderstreept ons commitment om geavanceerde oplossingen op het gebied van industriële data-integratie te ontwikkelen. De verbeterde beveiligings- en connectiviteitsfuncties openen nieuwe mogelijkheden voor efficiënte en betrouwbare datatransmissie voor onze klanten."
 
Meer informatie en details over de nieuwe functies van de Secure Integration Server zijn te vinden op website.

www.softing.com

  Meer weten…

LinkedIn
Pinterest

Sluit u aan bij de 155.000+ IMP-volgers