www.technologieenindustrie.com
DORNER

Dorner kondigt overname van FlexMove® aan

Dorner Holding Corp., het moederbedrijf van Dorner Mfg., kondigt de overname aan van het in Penang, Maleisië gevestigde FlexMove®, een toonaangevende fabrikant van flexibele kettingtransporteurs voor food, drank, automotive, elektronica en andere industrieën.

Dorner kondigt overname van FlexMove® aan
Dorner Mfg. is marktleider op het gebied van het ontwerpen, toepassen, produceren en integreren van precisie industriële en sanitaire transportsystemen. De acquisitie van FlexMove betekent voor Dorner Holding Corp. een vergroting van de geografische dekking en een aanvulling op de bestaande productenlijn en capaciteiten van Dorner Mfg. FlexMove verwacht dat de overname door Dorner haar klanten zal voorzien van een uitgebreid platform van transportbanden voor vrijwel elke materiaal handling toepassing.

Dorner kondigt overname van FlexMove<sup>®</sup> aan

"Dorner Mfg. is een wereldwijd erkend merk van laagprofiel transportbanden en we kijken ernaar uit om toe te treden tot de Dorner Holding familie," aldus BL OOI, CEO van FlexMove. Dorner Mfg. verwacht dat de integratie van FlexMove gunstig zal uitpakken, met name voor klanten in de Europese en Aziatische markten.
"We zijn verheugd dat een bedrijf zich bij ons aansluit dat dezelfde opvattingen heeft over productkwaliteit en -levering als Dorner," aldus Terry Schadeberg, president en CEO van Dorner Mfg. "Met de mogelijkheden die FlexMove ons biedt, kunnen we onze internationale klantenkring nog efficiënter bedienen."

De overname zal Dorner Mfg. nog beter in staat stellen haar strategie van internationale expansie door te zetten. Eerder dit jaar heeft het bedrijf Dan Nasato aangesteld als Vice-President International Development en Edmundo De la Rosa als International Sales Manager - Latijns-Amerika.
 

  Meer weten…

LinkedIn
Pinterest

Sluit u aan bij de 155.000+ IMP-volgers