www.technologieenindustrie.com
Southco

SOUTHCO: NIEUW INGEBED KOPPELSCHARNIER VAN SOUTHCO HOUDT KLEINE DEUREN EN DEKSELS OPEN IN KLEINE RUIMTEN

Southco heeft zijn succesvolle lijn frictiescharnieren uitgebreid met een laagprofielversie die betrouwbare positiecontrole mogelijk maakt in toepassingen met beperkte ruimte.

SOUTHCO: NIEUW INGEBED KOPPELSCHARNIER VAN SOUTHCO HOUDT KLEINE DEUREN EN DEKSELS OPEN IN KLEINE RUIMTEN

De ST-20Lembedded scharnier met constant koppel biedt een nieuwe oplossing voor het monteren van kleine deksels en beeldschermen die moeten worden opgetild en veilig op hun plaats moeten worden gehouden, onder elke hoek.

Southco’s ST-20L Constant Torque Embedded Hinge verbetert de ergonomie, veiligheid en perceptie van waarde door lichtgewicht panelen stevig en robuust te laten aanvoelen. Ze bieden een prettige en probleemloze ervaring voor de eindgebruiker. Ontworpen voor toepassingen met beperkte ruimte, waaronder middenconsoles in auto's, kleine industriële behuizingen en verlichtingsapparatuur, levert de ST-20L een gegarandeerd constant koppel in een compacte omvang.

De Constant Torque Embedded-scharnieren van Southco zijn ontworpen voor toepassingen die een constante koppelfunctionaliteit vereisen in een gegoten samenstel. Push-in of vastgeschroefde montagestijlen kunnen gemakkelijk worden geïntegreerd in toepassingen van kunststof, gegoten metaal en plaatstaal, waardoor het algehele gevoel en de prestaties van het eindproduct worden verbeterd. Dankzij het unieke, verborgen ontwerp van de ST-20L kan hij eenvoudig worden geïnstalleerd in kleine ruimtes en aan het zicht worden onttrokken, zonder de styling van het exterieur te beïnvloeden.

Scharnieren ontworpen met de constant koppeltechnologie van Southco zorgen voor een soepele, gecontroleerde weerstand over het volledige bewegingsbereik en houden deuren en panelen veilig in elke positie. De serie scharnieren met constant koppel van Southco zijn bestand tegen drift en speling, zelfs bij trillingen of onder dynamische belastingen. Omdat het koppel vooraf is ingesteld tijdens het productieproces, bieden Southco-scharnieren met constant koppel aanpassingsvrije prestaties gedurende de volledige levenscyclus van de toepassing.

“Southco's ST-20L Constant Torque Hinge stelt ontwerpers in staat de klantervaring en de perceptie van kwaliteit te verbeteren door een soepele bediening van deuren en deksels te bieden, en de deksels open te houden zodat de eindgebruiker gemakkelijk toegang heeft tot de inhoud van het compartiment”, aldus Global Product Manager Stewart Beck. “De ST-20L-serie verbetert de ergonomie in producten, van verlichtingsapparatuur tot displays, waarbij gemakkelijke en betrouwbare oriëntatie het verschil kan maken tussen een geweldige klantervaring en een frustrerende klantervaring.”

Ga voor meer informatie over de functionaliteit van ST embedded scharnieren met constant koppel naar www.southco.com of stuur een e-mail naar de 24/7 klantenservice op This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

www.southco.com

  Meer weten…

LinkedIn
Pinterest

Sluit u aan bij de 155.000+ IMP-volgers