www.technologieenindustrie.com
Advantech

Advantech introduceert complete reeks intelligente systemen met 6e generatie Intel® Core™ en Xeon® E3 V5 processors

Advantech, een toonaangevende wereldwijde leverancier van intelligente systemen en platformoplossingen in verschillende verticale markten, introduceert een reeks platforms die zijn gebaseerd op 6e generatie Intel® Core™ processors (voorheen Skylake), inclusief industriële moederborden, slot single-board computers (SBC's), modulaire IPC’s, industriële serverboards en transportplatforms. Met verbeterde CPU prestaties, media en grafische mogelijkheden, alsmede beveiliging en energie-efficiëntie, zijn deze nieuwe platforms ideaal voor intelligente systemen die zijn ontworpen voor uiteenlopende markten, zoals videobewaking, medisch, industriële automatisering, gaming en transportinfrastructuur.

Advantech introduceert complete reeks intelligente systemen met 6e generatie Intel® Core™ en Xeon® E3 V5 processors
De belangrijkste voordelen van verdere aanpassing aan het IoT zijn efficiencyverbetering en verlaging van de total cost of ownership. Advantech ondersteunt deze ontwikkeling door producten te ontwerpen overeenkomstig het Intel® Intelligent Systems Framework. “Om een plek te veroveren op de wereldwijde IoT markt, legt Advantech zich toe op het ontwikkelen platforms die op elk strategisch punt zijn gebaseerd op de Intel® technologie. Advantech heeft een uitgebreid programma innovatieve oplossingen ontwikkeld, variërend van hoogwaardige industriële servers, edge computers en modulaire industriële computers, tot verticale transportsystemen en intelligente video-oplossingen. We beschikken niet alleen over krachtige ontwerpcapaciteiten en in de industrie bewezen successen, maar leveren eveneens flexibel en dynamisch maatwerk (design-to-order) en lokale systeemintegratie (configure-to-order) diensten, zodat we snel opkomende technologieën kunnen blijven volgen. De producten die we vandaag lanceren dienen alle als katalysator voor het omzetten van grote hoeveelheden data uit verschillende bronnen in informatie met toegevoegde waarde,” aldus Linda Tsai, Associate Vice President van Advantech's Intelligent Systems Group.

"Intel werkt samen met Advantech bij het ontwikkelen van een breed scala aan interessante producten, zodat we vandaag al de IoT-conforme apparatuur van morgen kunnen bouwen", vertelt Samuel Cravatta, product line director Internet of Things Group bij Intel. "De verbeterde graphics en rekenkracht, energie-efficiency en nieuwe functionaliteit die de 6e generatie Intel® Core™ processors biedt, wordt geïntegreerd in Advantech’s nieuwste producten en we zijn ervan overtuigd dat hun klanten met deze geavanceerde line-up in staat zijn om een brede range oplossingen te bouwen voor elke IOT toepassing."

6e Generatie Intel® Core™ technologie stimulans voor intelligente systeemoplossingen.

Met behulp van de 6e generatie Intel® Core™ i7/i5 processors en de Intel® Q170 chipset, heeft Advantech verschillende industriekwaliteit boards ontworpen (PCE-5129, PCE-5029, AIMB-785 en AIMB-705) in de vormfactoren PICMG 1.3 SBC en ATX.

Advantech introduceert complete reeks intelligente systemen met 6e generatie Intel<sup>®</sup> Core™ en Xeon<sup>®</sup> E3 V5 processors

Eveneens gebaseerd op een 6e generatie Intel® Core™ i7 processor chipset, ontwikkelde Advantech de modulaire IPC’s MIC-7500, AIIS-3400, AIIS-3410 en AIIS-5410 voor de machineautomatiseringsmarkt. Met de succesvolle implementatie van intelligente systemen voor rollend materieel, zijn de ITA-5231 en ITA-5831 ontwikkeld voor het substantieel verbeteren van de prestaties van passagierinformatiesystemen, omroepuitzendingen en treinsurveillance toepassingen, met een lager energieverbruik.

Advantech introduceert complete reeks intelligente systemen met 6e generatie Intel<sup>®</sup> Core™ en Xeon<sup>®</sup> E3 V5 processors
 
Advantech heeft tevens een Intel® Xeon® processor E3-1200 v5 serie en Intel C236 chipsets in zijn nieuwe PICMG 1.3 SBC, ASMB-785, geïntegreerd. Uitgerust met een geüpgrade processor en met DDR4 geheugenondersteuning, leveren deze apparaten verhoogde computing-efficiency voor toepassingen die complex rekenwerk vereisen. Wat betreft de ASMB-785, bieden de embedded quad LAN, de onboard BMC connector en de IPMI-1000 (Intelligent Platform Management Interface) uitbreidingsmodule out-of-band remote beheer, real-time en gecentraliseerd beheer en KVM over IP remote control functionaliteit, in combinatie met gebruikersvriendelijke interfaces en voorzieningen.

Advantech introduceert complete reeks intelligente systemen met 6e generatie Intel<sup>®</sup> Core™ en Xeon<sup>®</sup> E3 V5 processors
 


6e generatie Intel® Core productenaanbod (voorheen Skylake)

- Industrieel moederbord

 ASMB-785 (C236)

- PICMG 1.3 Single-Board computer
PCE-7129  (C236)

- Intelligent transportsysteem (EN50155 compatibel)
ITA-5231 (QM170), ITA-5831 (QM170)

- Intelligent inspectiesysteem
AIIS-5410 (QM170), AIIS-3410 (H110)
AIIS-3400 (H110)

- Modulaire industriële computer
MIC-7500 (QM170)

Deze nieuwe boards en systemen zijn uitgerust met meerdere OS en ondersteuning voor software, zoals Advantech SUSIAccess en WISE-Cloud en zijn leverbaar sinds Q4 2015. Voor meer informatie over deze, of andere Advantech producten, neem contact op met uw locale verkoopteam of bezoek onze website: www.advantech.com

  Meer weten…

LinkedIn
Pinterest

Sluit u aan bij de 155.000+ IMP-volgers