www.technologieenindustrie.com
Seco Tools

‌Seco omarmt verandering en rebrandt tegelijkertijd voor de toekomst

Seco, één van de toonaangevende wereldwijde leveranciers van oplossingen voor metaalbewerking, heeft zojuist een drastisch vernieuwde visuele identiteit en een merkstrategie voor de lange termijn gelanceerd.


Het bedrijf beschrijft dit als de eerste in een reeks grote stappen, omdat het bedrijf zichzelf positioneert als een toonaangevende mondiale naam voor industriële innovatie, efficiëntie en duurzaamheid.

Het nieuwe merk ging gisteren live, gevolgd door een reeks lanceringsactiviteiten zoals evenementen, campagnes, productlanceringen en aankondigingen over nieuwe diensten. Er zat veel erfgoed in het oude logo, en dit is misschien wat mensen als eerste opmerken bij de nieuwe branding. Het nieuwe logo is een evolutie van het oude, gebouwd op de iconische kleuren, aangezien helder en positief een groot deel van Seco uitmaakt.

“Omdat zoveel van ons werk op het scherpst van de snede gebeurt, wilden we dat ons nieuwe merk er ook geavanceerd uit zou zien; schoon, eigentijds en klaar voor de toekomst. We zijn allemaal erg enthousiast om dit met de wereld te delen, en we kunnen niet wachten om te horen wat mensen ervan denken. Er komt nog veel meer, zegt Bettina Palmen,’ Brand Manager bij Seco.

“Het nieuwe visuele ontwerp is nog maar het begin van onze spannende reis. Tegelijkertijd groeit ons productaanbod met nieuwe diensten en digitale oplossingen, die voldoen aan nieuwe uitdagende klantbehoeften. Ik ben erg enthousiast om dit deel van ons bedrijf te zien groeien, omdat het perfect onze toewijding aan de toekomst laat zien. “We zetten als bedrijf enorme stappen en vandaag zijn we blij om één daarvan te delen: onze nieuwe merknaam”, zegt Stefan Steenstrup, president van Seco.


‌Seco omarmt verandering en rebrandt tegelijkertijd voor de toekomst
‌Seco Rebranding


‌Seco omarmt verandering en rebrandt tegelijkertijd voor de toekomst
‌Seco Logotype

  Meer weten…

LinkedIn
Pinterest

Sluit u aan bij de 155.000+ IMP-volgers