www.technologieenindustrie.com
Gemu Group News

NIEUWE CERTIFICATEN VOOR VLINDERKLEPPEN

De vlinderkleppen GEMÜ R480, R481, R487 en R488 hebben vanaf nu een NSF/ANSI/CAN 61- en DVGW-certificaat.

NIEUWE CERTIFICATEN VOOR VLINDERKLEPPEN

Beide certificaten bevestigen dat deze producten van afsluiterspecialist GEMÜ uit Ingelfingen geschikt zijn voor drinkwatertoepassingen.

Bij de vlinderkleppen GEMÜ R480, R481, R487 en R488 Victoria voor drinkwatertoepassingen kan gekozen worden uit het Amerikaanse NSF-certificaat met de speciale functie 'N' en het Europese DVGW-certificaat met de speciale functie 'D'. Daarnaast is het certificaat F/ANSI/CAN 61 geldig voor alle producten die geleverd kunnen worden met de manchet met code W in combinatie met roestvrijstalen ringen met code A, B en D. Het DVGW-certificaat geldt voor alle producten met de manchet met code W in combinatie met roestvrijstalen ringen met code A, B en speciale functie 'D'.

Het recept van de afdichting bij GEMÜ 480 en GEMÜ R480 is getest in overeenstemming met de oude elastomeerrichtlijn en de nieuwe richtlijn van de KTW-BWGL. Met de publicatie van de derde herziening van de KTW-BWGL in maart 2022 bestaat er een overgangstermijn tot 2025. Daarna vervalt de oude elastomeerrichtlijn.

Met de serie GEMÜ R480 Victoria geeft GEMÜ zijn klanten zekerheid bij de planning van toekomstige projecten die langer lopen dan het einde van de overgangstermijn. Bovendien kan GEMÜ hierdoor voor de lange termijn geschikte vlinderkleppen leveren.

www.gemu-group.com

  Meer weten…

LinkedIn
Pinterest

Sluit u aan bij de 155.000+ IMP-volgers