www.technologieenindustrie.com
Advantech

Een totale CODESYS-ervaring met de ADAM-5560CDS van Advantech: de op IPC-gebaseerde I/O-controller, externe I/O en HMI.

Eindhoven, juli 2015 – De nieuwe ADAM-5560CDS van Advantech is een kostenbesparende modulaire IPC-controller gebaseerd op het ingesloten engineeringplatform CODESYS V3 en uitgerust met een Intel Atom D510 CPU inclusief controllerspecifieke functies zoals een watchdog, RAM met back-upbatterij en vooraf geïnstalleerd realtime ingesloten OS WIN CE6.0. De basiseenheid biedt ruimte voor 7 interne I/O-slots (voor digitale en analoge I/O) die applicaties volledig kunnen ondersteunen op maximaal 224 I/O-punten. Twee ingebouwde Ethernetpoorten (2xRJ45) zorgen voor de connectiviteit met meerdere netwerkarchitecturen en externe I/O-componenten.

Een totale CODESYS-ervaring met de ADAM-5560CDS van Advantech: de op IPC-gebaseerde I/O-controller, externe I/O en HMI.

Voor extra uitbreiding van externe I/O en I/O op lange afstand biedt Advantech een ruime keuze aan verschillende externe I/O-uitbreidingseenheden. De ADAM-5000TCP en de ADAM-5000/485 kunnen worden aangesloten via de Modbus TCP Ethernet Remote I/O LAN-poort of de interne RS 485 Modbus/RTU-poort. Beide externe I/O-uitbreidingseenheden leveren extra ruimte voor nog eens 4 tot 8 I/O-modules. Het volledige assortiment digitale en analoge modules en tellermodules omvat de ADAM 6000-serie (op basis van Modbus TCP Ethernet), de ADAM 4000-serie (op basis van Modbus RTU, RS485) en de ADAM 2000 (draadloos sensornetwerk I/O).

De kern van de op PC gebaseerde controller wordt gevormd door de actuele versie van het CODESYS V3-runtimesysteem CODESYS Control and Visualization. Het CODESYS ontwikkelingssysteem van 3S-Smart Software Solutions is in de automatiseringsmarkt de standaard voor het ontwikkelen van IEC-61131-3-compatibele applicaties. Dit gratis ontwikkelingssysteem omvat alle componenten voor engineering, alle 6 IEC-61131-talen plus compiler voor de systeemeigen machinetaal, een krachtige debugger en een heldere projectconfigurator. Naast de pure soft-logic programmeermogelijkheden van het CODESYS-engineeringtool is er een geïntegreerde grafische editor waarmee de systeemintegrator visualisatie van het doel kan ontwikkelen; de visualisatie kan worden weergegeven via een extra industriële paneelmonitor die wordt aangesloten op de interne VGA-poort van de ADAM-5560.

De webgebaseerde visualisatieoptie van CODESYS Visualization maakt externe toegang, bewaking en HMI-diensten via het internet mogelijk. Een standaard webbrowser communiceert met de webserver in de controller en geeft de visualisatie weer door middel van HTML5. Voor de optionele, geïntegreerde en webgebaseerde HMI-functionaliteit WebVizu biedt Advantech een keuze aan 7” tot 12” robuuste en ventilatorloze touchpanel-PC's op browserbasis uit de WOP-3000-serie.

Een totale CODESYS-ervaring tegen een fantastische bundelprijs

Advantech viert zijn samenwerking met CODESYS met een promotiecampagne voor de 'Advantech-CODESYS-bundel' in Europa. Het nieuwste promotieaanbod start in juli 2015 en is te koop tot 31 december 2015. Dit promotieaanbod is onderdeel van de moeite die de Advantech Industrial Automation Group voortdurend doet om klanten op de Europese markt waardevolle transacties te bieden.

In het promotieaanbod 'Advantech-CODESYS-bundel' ligt de focus op de Advantech ADAM-5560CDS met de geïntegreerde CODESYS-runtime. Dit biedt een flexibel en schaalbaar, op PC-gebaseerd controllerplatform voor veel kostenbesparende oplossingen voor IOT-applicaties (IOT = Internet Of Things), voor automatiseringsoplossingen, gegevensverzameling en besturingstoepassingen in energie- en faciliteitenbeheer, lucht- en waterbeheer, afvalwater en automatisering van kassen. Het promotieaanbod biedt klanten van Advantech onderstaande voordelen:

• De bundel is verkrijgbaar voor EUR 1750,- wat 60% korting is op de oorspronkelijke prijs.
• Grotere productiviteit met een geoptimaliseerde ontwikkelingsinterface
• Flexibele modulariteit en verbeterde herbruikbaarheid door middel van objectoriëntatie
• Eenvoudige engineering ondersteunt gebruiksvriendelijke controllerconfiguratie en communicatie.
• Volledige integratie van alle externe Advantech Modbus TCP/RTU-apparaten
• Gratis CODESYS-ontwikkelingssysteem met ondersteuning voor 6 PLC-talen in overeenstemming met IEC 61131-3
• Praktijkgericht voor het snel kunnen maken van eenvoudige toepassingen
• Krachtig voor grootschalige projecten en uit te breiden met invoegtools
• Geharmoniseerde tools met consistente ontwerpen voor functionaliteit en bediening
• Aanpasbare functionaliteit en gebruikersinterface van de ontwikkelomgeving

De 'Advantech-CODESYS-bundel' is als promotieaanbod geldig tot 31 december 2015 en omvat de volgende Advantech-producten:

• 1 x ADAM-5560CDS (PC-gebaseerde Intel Atom CPU Soft Logic Controller met 7 slots en geïntegreerde doelvisualisatie)
• 2 x ADAM-5051D-BE (I/O-module)
• 2 x ADAM-5056D-AE (I/O-module)
• 2 x ADAM-5055S-AE (I/O-module)
• 1 x ADAM-5071H-BE (I/O-module)
• 1 x WebOP-3070T (browsergebaseerde HMI voor WebVisu)
• 1 x FPM-2150G (15’’ touchpanelmonitor voor TargetVisu)

http://buy.advantech.eu/CODESYS+Bundle+Promotion+ADVANTE/CODESYS+Bundle+Promotion/bundle-ADVANTECH-CODESYS.htm

  Meer weten…

LinkedIn
Pinterest

Sluit u aan bij de 155.000+ IMP-volgers