www.technologieenindustrie.com
Conrad News

­Op één platform: optimale oplossingen voor vaklieden

Alles voor bouwplaats, werkplaats en reparatie: uitrusting en diensten voor professionals bij Conrad - actuele focus: digitalisering in ambacht.

­Op één platform: optimale oplossingen voor vaklieden

Of het nu gaat om bouwplaats, werkplaats of reparatie: professionals vinden op het Conrad Sourcing Platform zowel het materiaal als de bijpassende diensten.

  • Digitale trends: met het netwerk verbonden gereedschap en e-procurement
  • Functionaliteit en prestaties: innovaties van toonaangevende fabrikanten
  • Bouwen, saneren, repareren en onderhouden: alle ingrediënten voor succes op één platform

Functioneel en krachtig gereedschap is essentieel voor professioneel werk op de bouwplaats, in de werkplaats of bij reparatiewerkzaamheden. Conrad is een betrouwbare inkooppartner op het gebied van techniek en elektronica en levert met zijn platform alle ingrediënten voor succes: een breed en tegelijkertijd gespecialiseerd assortiment, speciale diensten en de juiste aanspreekpunten en contactpersonen. "We willen als aanbieder van oplossingen onze zakelijke klanten ondersteunen met een compleet dienstenpakket. Daarom bieden we meer dan alleen gereedschap en machines voor elke toepassing in ambacht en facility management. We stimuleren namelijk ook de digitalisering op dit gebied en bieden toekomstgerichte elektronische inkoopoplossingen voor bedrijven van elke omvang", aldus Michael Schlagenhaufer, Senior Director Core Electronics bij Conrad Electronic.

Bespaar tijd en geld: digitaliseer bedrijfsprocessen
Digitale oplossingen dringen door in alle gebieden van ons leven. Daarom staat het thema digitalisering ook bij het nieuwe Conrad-team bovenaan de agenda: werkprocessen optimaliseren met apparaten die met het netwerk verbonden zijn. Bosch Professional biedt bijvoorbeeld vele manieren om makkelijker, sneller en slimmer te werken met diverse apps in combinatie met smart elektrisch gereedschap en smart meetinstrumenten. Ambachtsbedrijven kunnen met elektronische inkoopoplossingen bovendien tijd en daarmee kosten besparen. De e-procurement-oplossing Conrad Smart Procure heeft speciaal voor kleinere bedrijven een webbased hulpmiddel voor efficiënt inkopen.

Alles op één platform, alles uit één bron
Of het nu gaat om krachtige machines voor op de bouwplaats, lichte en mobiele apparaten voor de buitendienst of professionele apparatuur voor in de werkplaats: het Conrad-team presenteert aan de hand van Use Cases, innovatieve nieuwe producten en actuele apparaat-highlights voor "bouw en renovatie", "reparatie en onderhoud" en "werkplaats en opleiding". Wie doorklikt, heeft het meteen door: Conrad levert het complete assortiment - van powerstation en werkkleding tot stalen ankers. Alle technische behoeften op één platform bespaart tijd en geld. Ondertussen blijft productkwaliteit de absolute prioriteit bij Conrad. Eisen op het gebied van functionaliteit, prestaties en veiligheid staan daarom voorop bij het selecteren van merken.

Meer informatie? – Hier vindt u alle trending thema's en highlight-producten voor ambacht en techniek.
­
www.conrad.com

  Meer weten…

LinkedIn
Pinterest

Sluit u aan bij de 155.000+ IMP-volgers