www.technologieenindustrie.com
IFS Ultimo News

SAM&more past praktische IFS Ultimo-ervaring toe bij multisite organisaties in asset-intensieve sectoren

SAM&more opereert per direct als nieuwe implementatiepartner voor IFS Ultimo. De leverancier van Enterprise Asset Management-software uit Nederland heeft SAM&more toegevoegd aan zijn groeiende implementatiepartnernetwerk.

SAM&more past praktische IFS Ultimo-ervaring toe bij multisite organisaties in asset-intensieve sectoren

SAM&more is een adviesbureau uit België, waarvan de oprichters al jaren ervaring hebben met IFS Ultimo, zowel praktisch aan de klantzijde alsook vanuit een implementatie-oogpunt. Zij zetten hun praktische kennis van de manier van werken in een assetmanagementafdeling in, om klanten in asset-intensieve sectoren te voorzien van de best passende oplossing.

SAM&more voorziet zijn klanten van begeleiding, best practices en on-the-job training om hun assetmanagementvisie te realiseren. Ook bieden ze een gestructureerde, gedocumenteerde en toekomstbestendige manier van werken met IFS Ultimo. Het is hun doel om een waardevolle partner te worden voor hun klanten, mede door deze samenwerking met IFS Ultimo, en langetermijnrelaties met ze op te bouwen door ze te helpen groeien.

"We kennen de oprichters al een aantal jaren door de succesvolle IFS Ultimo-implementaties die ze aan de klantzijde hebben geleid. In deze eerdere projecten hebben ze bewezen dat ze multi-site bedrijven kunnen helpen met het ontwikkelen van een gestandaardiseerde manier van werken die gebruikt kan worden als blauwdruk, om snel een nieuwe vestiging of overgenomen bedrijf te integreren. We kijken ernaar uit om samen aan deze projecten te werken," 
Maarten Meijer, Manager Channel Services bij IFS Ultimo, benadrukt de ervaring van SAM&more bij bedrijven met meerdere vestigingen.

"Tijdens onze carrière hebben we al het plezier gehad om met IFS Ultimo samen te werken en Ultimo te implementeren. We geloven sterk in de software en de mensen erachter. IFS Ultimo biedt de klant flexibiliteit en gelooft dat samenwerken leidt tot verbetering. Dit sluit goed aan op onze eigen mentaliteit en manier van werken. Met deze samenwerking worden we onderdeel van de IFS Ultimo community waar leren, verbeteren, luisteren naar de klant en samen groeien de uitgangspunten zijn. Onze klanten profiteren van deze samenwerking, omdat deze onze praktische kennis van de manier van werken in een assetmanagementafdeling combineert met de ervaring en kennis van IFS Ultimo op het gebied van EAM-systemen, om zo de best passende oplossing te bieden," Steven Volckaert, oprichter en eigenaar van SAM&more, voegt daaraan toe.

www.ultimo.com

  Meer weten…

LinkedIn
Pinterest

Sluit u aan bij de 155.000+ IMP-volgers