www.technologieenindustrie.com
OMRON News

INTRODUCTIE VAN DE KRACHTIGE OMRON TM20 COLLABORATIVE ROBOT VOOR ZWARE PAYLOADS

De robuuste OMRON TM20 verbetert de cyclustijden en wordt geleverd met twee jaar garantie na registratie.

INTRODUCTIE VAN DE KRACHTIGE OMRON TM20 COLLABORATIVE ROBOT VOOR ZWARE PAYLOADS

OMRON, een toonaangevende leverancier van oplossingen voor industriële automatisering, heeft de introductie aangekondigd van zijn nieuwe OMRON TM20 cobot met een laadvermogen van 20 kg. De nieuwe cobot is ideaal voor taken als palletiseren, machinebelading en materiaalverwerking. Ondanks zijn kleine voetafdruk kan de OMRON TM20 zware payloads aan en heeft hij een bereik van 1,3 meter.

De OMRON TM20 is de nieuwste toevoeging aan de OMRON-familie van TM-cobots, die bekend staan om hun gebruiksgemak, betrouwbaarheid en veiligheid. Hij is ontworpen om naadloos samen te werken met andere producten van OMRON, waaronder sensoren, controllers en software, om industriële klanten een uitgebreide automatiseringsoplossing te bieden.

Een van de belangrijkste kenmerken van de OMRON TM20 is het lage gewicht van slechts 33 kg. Hierdoor kan hij eenvoudig worden geïntegreerd met mobiele robots, wat zorgt voor meer flexibiliteit en efficiëntie in industriële omgevingen. De robot is tevens voorzien van speciale afschermingen van verbindingen ter bescherming tegen snijolie en andere gevaarlijke materialen, waardoor hij geschikt is voor het beladen van machines.

"Met genoegen introduceren wij de OMRON TM20, die de capaciteiten van onze cobot-familie uitbreidt en klanten de mogelijkheid biedt om toepassingen met zware lasten te automatiseren," vertelt Fernando Vaquerizo, Fixed and Cobots Product Marketing Manager bij OMRON Europe. "De OMRON TM20 is gebruiksvriendelijk, betrouwbaar en veilig. Hij ontlast operators van taken die zwaar tilwerk vereisen en werkt veilig zij aan zij met mensen."

De ROI-calculator van OMRON ondersteunt bedrijven bij het evalueren van een investering in collaborative robots, inclusief eenvoudige en betaalbare leasemogelijkheden. Daarnaast biedt OMRON een breed scala aan ondersteuningsservices, waaronder installatie, training en onderhoud, om ervoor te zorgen dat klanten het meeste uit hun investering halen.

Belangrijkste kenmerken en voordelen:
  • Laadvermogen van 20 kg voor zwaardere onderdelen en materialen
  • Bereik van 1300 mm, ideaal voor palletiseertoepassingen
  • Cyclusverbeteringen dankzij snellere verbindingen
  • 24 maanden garantie na registratie

  Meer weten…

LinkedIn
Pinterest

Sluit u aan bij de 155.000+ IMP-volgers