www.technologieenindustrie.com
Conrad News

Conrad op Electronica 2022

E-procurement, project business, productoplossingen: ervaar de mogelijkheden van het Conrad Sourcing Platform live op 's werelds invloedrijkste vakbeurs voor elektronica.

Conrad op Electronica 2022

Live te zien op Electronica, op de Conrad-stand: de Cobot van Franka Emika.

  • Samen de toekomst in: digitale inkoopoplossingen en project business
  • Trends in het vizier: het gebruik van cobots in handel, productie en logistiek
  • Persoonlijk en meteen ter plekke: maak nu een afspraak met het Conrad-team!

Het doel is duidelijk: het Conrad Sourcing Platform wil met zijn uitgebreide assortiment en op maat gemaakte B2B-diensten hét toonaangevende inkoopplatform voor technische producten in Europa worden. Wie de behoeften van zijn klanten kent en daarnaar handelt, kan dat: "Onze onderneming bestaat al bijna 100 jaar en we hebben al meer dan 25 jaar ervaring op de zakelijke markt. We weten dus wat er werkelijk nodig is in de industrie en automatisering", aldus Ralf Buehler, CEO bij Conrad Electronic. Op de vakbeurs Electronica 2022, die plaatsvindt in München van 15 tot 18 november, kunnen zakelijke klanten ervaren wat het Conrad Sourcing Platform precies te bieden heeft.

Knowhow en partnerschap van e-Procurement tot productontwikkeling
Inkoopprocessen digitaliseren en zo tijd en geld besparen? Zowel voor kleine bedrijven als grote concerns: het Conrad-team presenteert op de Electronica onder andere zijn individuele e- Procurementoplossingen voor bedrijven van elke omvang. Het Conrad Marktplaats-team staat klaar om vragen te beantwoorden van fabrikanten en distributeurs die hun verkoopkanalen willen uitbreiden. Bedrijven met een productidee die een partner zoeken om dit te realiseren, vinden op de stand van Conrad de juiste contactpersoon.

Het grote voordeel: Conrad levert met zijn business-team een compleet advies, van ontwikkeling tot productie en levering van het nieuwe product. Natuurlijk mogen op de Electronica de nieuwste highlights op het gebied van robotica, componenten, meettechniek en elektromechanica niet ontbreken. Er zijn producten te zien van toonaangevende merken als Lapp, Molex en TE-Connectivity. Op de Conrad-stand zijn ook SOS Electronic en Rapid Electronics van de partij, die deel uitmaken van de Conrad Group en die het assortiment componenten verder uitbreiden.

Trending op de Conrad-stand: praktische automatisering met cobots
Het Conrad-team richt zich dit jaar met name ook op het onderwerp cobots. Ook op dit gebied ziet Conrad zichzelf als een aanbieder van oplossingen. "Ons doel is om het potentieel van innovatief, multifunctioneel gereedschap onder de aandacht te brengen van met name kleine en middelgrote bedrijven in handel, productie of logistiek", zo legt Conrad CEO Ralf Bühler uit.

De cobot van Franka Emika op de stand van Conrad Electronic is bijvoorbeeld het bewijs dat cobots vandaag de dag al een betaalbare optie zijn voor praktische automatisering. Ze zijn snel en eenvoudig te programmeren en steeds weer inzetbaar voor nieuwe werkprocessen. In tegenstelling tot conventionele industriële robots zijn ze kosteneffectief te integreren in een bestaande omgeving. Daar werken ze binnen alle veiligheidsnormen samen met mensen.

Geïnteresseerd? Ga voor meer informatie over het programma van Conrad op Electronica 2022 of voor een persoonlijke afspraak naar: events.conrad.com

www.conrad.com

 

  Meer weten…

LinkedIn
Pinterest

Sluit u aan bij de 155.000+ IMP-volgers