www.technologieenindustrie.com
PEPPERL+FUCHS FACTORY AUTOMATION

KE5 AS-Interfacemodule met push-in frontconnector

19 mm breed, sneller te installeren, intelligente displayoplossing Hoe kon de AS-interface nog verder worden verbeterd? Door het gemak waarmee aansluitingen worden gerealiseerd te verbeteren, de installatie te versnellen en op ruimte in de schakelkast te besparen - ruimte die kostbaar kan zijn. Het centrale cijferdisplay is gemakkelijk leesbaar, zelfs in het donker.

KE5 AS-Interfacemodule met push-in frontconnector
28 push-in klemmenblokken met een installatiebreedte van 19 mm - een uniek concept voor AS-interface.

De push-in aansluiting op de front en de afzonderlijke plug-in klemmenblokken maken de installatie sneller en eenvoudiger.

Duidelijke weergave van de actieve IO’s met lichtgevende cijfers. Duidelijke functietoewijzing op de behuizing, waarbij alle LED displays zichtbaar blijven.

Pepperl+Fuchs zet een nieuwe en innovatieve standaard voor AS-Interface IP20-modules in de vorm van een gemakkelijk toegankelijke push-in aansluiting aan de voorzijde van het apparaat. De gekrompen draadeinden kunnen direct in de indrukterminals worden gestoken. De complete kabelboom wordt naar beneden weggeleid, waardoor de noodzaak voor een bovenliggende kabelnok/kabelgoot vervalt. Dit biedt niet alleen een geavanceerde oplossing voor de schakelkastbedrading, maar bespaart ook ruimte en zorgt voor duidelijkheid. In schakelkasten kunnen modules met deze aansluiting op de bovenste rand van een schakelkast worden gemonteerd, zonder de installatie te beïnvloeden. Het transparante klapdeksel dat op meerdere plaatsen kan worden vastgeklikvastgeklikt, zorgt voor een permanent helder zicht op het cijferdisplay en zorgt ervoor dat de aansluitfuncties intern kleurgecodeerd zijn. De aansluitingen kunnen afzonderlijk worden verwijderd en zijn gecodeerd om te voorkomen dat ze verwisseld worden, zodat apparatuur probleemloos kan worden vervangen.

De IO's worden weergegeven en de diagnostiek wordt centraal gedaan door middel van verlichte cijfers. Het is niet nodig om labels aan LED’s toe te kennen. Deze opzet zorgt er ook voor dat de informatie zelfs onder slecht verlichte omstandigheden kan worden gelezen. Dual LED's worden gebruikt om overbelasting te signaleren van een output op kanaalspecifieke basis.

De klemmen voor AS-i en AUX, die intern zijn overbrugd, halen de volledige 8A, waardoor de noodzaak voor dubbele draadeindhulzen op contactpunten vervalt.

De sensorvoeding voor de module kan makkelijk worden geschakeld tussen een interne voeding van AS-i en een externe voeding via AUX. Dit reduceert de voorraad benodigde apparaten.

Door de betrouwbare functionele scheiding tussen AS-i en AUX, kunnen decentrale systeemcomponenten met deze modules veilig worden uitgeschakeld door AUX af te schakelen. Dit bespaart kosten en verhoogt de beschikbaarheid van de installatie.

Voor diegenen die hoge efficiency wensen als het gaat om de AS-interface in de schakelkast, is de KE5 de beste oplossing.

  Meer weten…

LinkedIn
Pinterest

Related Articles

PEPPERL+FUCHS FACTORY AUTOMATION
PEPPERL+FUCHS: Betrouwbare inclinatiemeting
PEPPERL+FUCHS FACTORY AUTOMATION
100% veilige X-As Positionering

Sluit u aan bij de 155.000+ IMP-volgers