www.technologieenindustrie.com
Mazak News

Nieuw ondernemen bij DelwiGroenink

Vijf jaar geleden heeft DelwiGroenink het roer omgegooid. Het principe ‘schoenmaker blijf bij je leest’ heeft plaatsgemaakt voor de slogan ‘alles onder één dak’.

Nieuw ondernemen bij DelwiGroenink

Aan de engineering-, draai/frees- en plaatwerkafdelingen, de lasserij met diverse robots en de assemblage van complete modules en systemen, is poedercoaten toegevoegd. “Dat werkt als een magneet; alles kunnen maken is gaaf”, zegt algemeen directeur Johan Delfsma.

Eén machinemerk in de verspaning
CNC-frezen en -draaien zijn twee kerncompetenties van DelwiGroenink. Zo’n 80% van het werk dat op de zes CNC-machines wordt gemaakt, is voor de eigen productie. Naast drie Mazak CNC-draaimachines (Quick Turn Nexus 250 II M, Quick Turn Smart 200 en Quick Turn Smart 200L), waarvan twee inmiddels geautomatiseerd met robotarmen, staan er drie verticale freesmachines, een Mazak VTC 820/30, een VTC 20C en - de meest recente investering - een Mazak VTC 760C.

“De prijs-prestatie verhouding van de machines is goed; Mazak ontwikkelt continu door, gaat met de tijd mee. En op de service kun je bouwen”, zo motiveert hij de keuze voor één leverancier. Er speelt nog een argument: programma’s zijn gemakkelijk uit te wisselen tussen de verschillende machines. Dat zorgt voor flexibiliteit. LEES MEER

www.mazakeu.com

  Meer weten…

LinkedIn
Pinterest

Sluit u aan bij de 155.000+ IMP-volgers