www.technologieenindustrie.com
ARROW News

Arrow Electronics en The Things Industries werken samen bij het ontwerpen, produceren en beveiligen van LoRaWAN®-apparatuur met behulp van de Generic Node

Arrow Electronics kondigt de samenwerking aan met The Things Industries, een provider van LoRaWAN-oplossingen. Binnen de samenwerking leveren beide organisaties designoplossingen voor LoRaWAN-compatibele apparatuur. Dit gezamenlijke aanbod helpt bedrijven bij het terugbrengen van de introductietijd voor producten op LoRaWAN-basis.

Arrow Electronics en The Things Industries werken samen bij het ontwerpen, produceren en beveiligen van LoRaWAN®-apparatuur met behulp van de Generic Node

The Things Industries heeft de Generic Node ontwikkeld, een LoRaWAN-apparaat gekoppeld aan een referentiedesign dat geoptimaliseerd is voor voordelige en een eenvoudige integratie in de cloud. Arrow is een hardware- en softwareprovider met design- en supply chain expertise op het gebied van IoT. Arrow’s Engineering Service Center ondersteunt bedrijven die producten fabriceren met behulp van het LoRaWAN-protocol. De ondersteuning wordt aangepast aan het niveau dat de klant nodig heeft, hetzij met aanvullende deskundigheid op specifieke terreinen, hetzij met extra hulpmiddelen.

De Generic Node is een LoRaWAN-compatibel apparaat met een standaard design dat totaal geen ontwikkeling van hard- en firmware nodig heeft. Hiermee kunnen ontwikkelaars zich concentreren op de functies van hun eigen apparatuur. Met zijn aanpasbare hardwaredesign kan de Generic Node ten behoeve van elke specifieke wens geconfigureerd worden. Sensoren voor beweging, vrije val, temperatuur, vochtigheid en oriëntatie zijn in het apparaat aanwezig.

“De combinatie van onze referentieoplossing met de expertise van Arrow op het gebied van hardware en software kan voor klanten aanzienlijke besparingen opleveren op het gebied van ontwikkelings- en exploitatiekosten,”
 Wienke Giezeman, CEO van The Things Industries, zei over de samenwerking.

“Door met The Things Industries en Arrow te werken, kunnen onze klanten hun LoRaWAN-compatibele productontwikkeling sneller en efficiënter opstarten en voltooien. Arrow is hierbij betrokken om de nodige ondersteuning te bieden op het gebied van design, ontwikkeling en productie tot en met het veilig beschikbaar maken van de cloud,”
 Jamie Davey, Vice President Design Services van Arrow Electronics, houdt een interessante toespraak over de technische dienstverlening van Arrow tijdens The Things Conference in Amsterdam, op 22 en 23 september. Hij zegt.

www.arrow.com

  Meer weten…

LinkedIn
Pinterest

Sluit u aan bij de 155.000+ IMP-volgers