www.technologieenindustrie.com
Gemu Group News

NIEUWE GEMÜ APP BIEDT UITGEBREIDE DIGITALE SERVICES

Met de nieuwe GEMÜ App voor smartphones en tablets zijn eenduidige identificatie en intuïtieve bediening van producten mogelijk en kunnen productgegevens eenvoudig opgehaald worden. Bovendien hebt u voortaan het complete GEMÜ-productassortiment in uw broekzak. De nieuwe GEMÜ App beschikt over talrijke functies die het leven in de wereld van afsluiter- en M&R-systemen van GEMÜ een stuk gemakkelijker zullen maken.

NIEUWE GEMÜ APP BIEDT UITGEBREIDE DIGITALE SERVICES

Eenvoudige initialisatie en configuratie van producten
Vanaf nu kunnen nieuwe elektrische GEMÜ-producten via een bluetoothverbinding met de GEMÜ App geïnitialiseerd, geconfigureerd, geparametriseerd en gelokaliseerd worden. De GEMÜ App geeft proceswaarden en statusgegevens gedetailleerd weer en biedt ondersteuning bij de instelling van parameters en de analyse van fouten. Bij de ontwikkeling van de app is veel aandacht besteed aan de gebruiksvriendelijkheid, zodat GEMÜ-producten intuïtief bediend kunnen worden. Het eerste product dat met de GEMÜ App bediend kan worden, is de nieuwe klepstandsteller GEMÜ 1441 cPos-X.

Eenduidige productidentificatie en toegang tot productdocumentatie
GEMÜ-producten die een digitaal typeplaatje (QR-code) of een RFID-tag hebben, zijn met de app eenduidig te identificeren. Hierdoor kunnen gebruikers in de installatie zelf over de juiste productgegevens en -documenten beschikken. Daarnaast kunnen specifieke ordergegevens zoals bijbehorende productcertificaten opgehaald worden. GEMÜ stelt zowel de actueelste documentatie als de documentatie op het moment van levering van het product beschikbaar. Hierdoor zijn eventuele wijzigingen of aanvullingen meteen zichtbaar.

Mobiele toegang tot productgegevens
Met de nieuwe GEMÜ App hebben gebruikers bovendien altijd en overal gemakkelijk toegang tot algemene productgegevens en -documenten van GEMÜ. Zo krijgen ze snel toegang tot databladen, bedieningshandleidingen, productflyers en andere informatie die hen bij de productkeuze ondersteunt. Zeer handig is de online beschikbaarheid van documenten, zodat deze ook in installaties zonder internettoegang gebruikt kunnen worden.

Verder kunnen gebruikers via de GEMÜ App snel en eenvoudig contact opnemen. En speciaal voor ACHEMA 2022 kan er in de app een gratis dagticket geboekt worden.

Momenteel wordt er weer al hard gewerkt aan nieuwe functies, die exploitanten en fabrikanten van installaties ondersteuning bieden bij de digitalisering in de procesindustrie.

De GEMÜ App is beschikbaar in het Duits, Engels en Frans en is geschikt voor zowel Android als iOS. De GEMÜ App kan gedownload worden via Google Play en in de App Store. Meer informatie over de GEMÜ App vindt u op www.gemu-group.com/app.

www.gemu-group.com

  Meer weten…

LinkedIn
Pinterest

Sluit u aan bij de 15.000+ IMP-volgers