www.technologieenindustrie.com
Southco

Pakketdiefstal voorkomen met beveiligde pakketkluizen

Hoe MB Sentinel diefstal voorkomt met Southco. MB Sentinel (MB), opgericht in 2017, is een fabrikant van brievenbus- en pakketbezorgkluizen voor woningen en commerciële gebouwen. Het bedrijf voorziet in de behoefte in de markt voor consumenten om een ​​veilige ruimte te hebben om online bestelde pakketten te ontvangen.

Pakketdiefstal voorkomen met beveiligde pakketkluizen

Met opties voor eengezinswoningen, appartementen en verzamelgebouwen, maar ook voor commerciële gebouwen, maken de beveiligde pakketkluizen van MB het voor koeriers gemakkelijk en handig om hun mailboxen en pakketkluizen te vergrendelen en te ontgrendelen, simpelweg door een slotcode toe te voegen aan de afleveradresgegevens van klanten op hun zending.

De uitdaging
MB Sentinel is een fabrikant van brievenbus- en pakketkluizen voor woningen en bedrijfsgebouwen. Het aanbod van MB omvat pakketkluisoplossingen voor pl;aatsing op stoepen en opritten, integraties in omheiningen en hekken, appartementsgebouwen, evenals kluizen die in wanden worden geplaatst. MB Sentinel biedt klanten ook de mogelijkheid om de beveiligingsfuncties van hun mailbox aan te passen om de juiste oplossing te vinden die voor hen werkt, en maakt toekomstige beveiligingsupgrades mogelijk.


Pakketdiefstal voorkomen met beveiligde pakketkluizen

De pakketkluisoplossingen van MB komen precies op het juiste moment op de markt. Nu e-commerce alleen al in 2020 in de VS met meer dan 32% groeide, is de behoefte aan een veilige pakketkluis groter dan ooit. Met deze robuuste groei in e-commerce komt er een toename van het aantal pakketten dat voor de deur van de kopers wordt achtergelaten, waardoor ze kwetsbaar worden voor schade of diefstal. Uit een onderzoek van C+R Research blijkt dat bijna de helft van de respondenten iedere week een levering thuis ontvangt, waarbij 43% zichzelf al eens heeft gemeld als slachtoffer van pakketdiefstal.

Het gebruik van een beveiligde pakketkluis zorgt voor gemoedsrust voor consumenten die wachten op hun online aankopen en die deze veilig bij hun huis en bedrijf willen laten afleveren.

Bij het ontwerpen van hun gepatenteerde pakketkluizen realiseerde MB zich dat een hoogwaardige vergrendelingsoplossing nodig is om ervoor te zorgen dat pakketten niet alleen veilig zijn, maar ook bestand zijn tegen vandalisme en bijvoorbeeld vocht en corrosie in buitenomgevingen. MB had daarom behoefte aan een betrouwbare leverancier die bovendien over de productiecapaciteiten beschikt om de verwachte groei in de verkoop van pakketkluizen aan te kunnen.

De oplossing
Door samen te werken met Southco kan MB aan alle behoeften op het gebied van toegangshardware voldoen. Southco levert mechanische vergrendelingsopties en elektronische vergrendelingsupgrades, evenals een ergonomische scharnieroplossing waardoor de deur van de pakketkluis voor de eindgebruiker stevig aanvoelt.


Pakketdiefstal voorkomen met beveiligde pakketkluizen

Elektronische toegangscontrole
Southco's R4-EM elektronische draaivergrendeling is geïntegreerd in de voordeur van alle MB-modellen. Het is verbonden met een elektronisch toetsenbord, dat de vergrendeling activeert om de deur te openen. Afhankelijk van de veiligheids- en leveringseisen kan de R4-EM ook op de achterdeur van de behuizing worden gebruikt. Als een model bijvoorbeeld is geïntegreerd in een voorziening als een hek, geeft een tweede combinatie van toetsenbord en vergrendeling de huiseigenaar of huurder toegang vanaf de achterkant van de kluis.

De elektronische vergrendeling kan ook worden geïnstalleerd op de achterdeuren van vrijstaande kluizen met aparte brievenbakken en pakketvakken. In deze toepassing heeft alleen de huiseigenaar toegang tot beide compartimenten. Dat gebeurt vanaf de achterdeur door een unieke toegangscode in te voeren in een toegangscontroller die is aangesloten op de elektronische vergrendeling. De voordeur kan worden voorzien van een secundaire slotcode, zodat pakketvervoerders alleen toegang hebben tot het onderste pakketvak, terwijl de postvervoerders gewoon brievenpost kunnen bezorgen.

Southco's Electronic Access Solutions (EAS), zoals de R4-EM Electronic Rotary Latch, combineren Southco's beproefde mechanische sloten en vergrendelingen met elektronische activering. Dat zorgt voor verbeterde beveiliging en op afstand bestuurde en bewaakte toegang. In geval van stroomuitval kan de R4-EM worden geïnstalleerd met een mechanische 'override', waardoor de gebruiker de deur handmatig kan openen. MB Sentinel koos Southco's E5 Cam Latch en PT Lock Plug voor hun buitendeuren als mechanische override-opties.


Pakketdiefstal voorkomen met beveiligde pakketkluizen
Pakketdiefstal voorkomen met beveiligde pakketkluizen

Mechanische vergrendeling
Bij het kiezen van een mechanische oplossing voor het beveiligen van de achterdeur van de kluiswand, koos MB voor de A7-compressievergrendeling, die een afdichting tegen weersinvloeden biedt en voorkomt dat indringers via de voordeur aan de buitenkant van een huis of bedrijf toegang hebben. De zwaar uitgevoerde Southco's A7-serie biedt een hefboomwerking voor het sluiten van deuren bij zwaardere deurtoepassingen door een combinatie van sterkte, installatiegemak en eenvoud van bediening.

Ergonomische positioneringsscharnieren
Alle MB Sentinel-pakketbezorgingssystemen zijn uitgerust met Southco's E6 Constant Torque Position Control Hinge. De E6-serie heeft een geïntegreerd constant koppel, wat zorgt voor een constante weerstand over het hele bewegingsbereik. Hierdoor kunnen gebruikers de deuren van pakketboxen gemakkelijk positioneren en veilig vasthouden in elke gewenste hoek - volledig geopend, volledig gesloten of ergens daartussenin.

Implementatie en resultaten
MB Sentinel groeit snel en klanten waarderen de kwaliteit van de pakketkluizen. MB heeft twee patenten gekregen. MB's mailboxen hebben bovendien erkenning gekregen in de industrie. Zij wonnen bijvoorbeeld een 2021 Star Award van The Texas Association of Builders (TAB).

Met de groeiende vraag naar hun beveiligde pakketkluizen heeft MB onlangs het directe distributeur-naar-bouwer-segment geopend via Acme Brick, een Berkshire Hathaway-bedrijf, om het voor aannemers mogelijk te maken rechstreeks bij MB complete oplossingen te kopen.

Door samen te werken met Southco biedt MB Sentinel een hoogwaardige vergrendelingsoplossing met de mogelijkheid om beveiligingsopties aan te passen. Southco's uitgebreide productiemogelijkheden en operational excellence maakt hen ook de perfecte partner om de productie op te kunnen schalen op basis van MB's projecties voor toekomstige groei.

Jeff Kutas, oprichter van MB Sentinel: “Mensen geloven nu al dat onze Mailbox- en Box Sentinel-pakketkluizen de beste zijn. Het gebruik van Southco-hardware betekent dat ik het volledig met hen eens kan zijn.”

  Meer weten…

LinkedIn
Pinterest

Sluit u aan bij de 15.000+ IMP-volgers