www.technologieenindustrie.com
Seco Tools

Vergroot de veelzijdigheid en verlaag de kosten met het Seco X-Head Quick-Change freeskopsysteem

Om fabrikanten veelzijdigheid en een hoge waarde te bieden, heeft Seco zijn nieuwe X-Head snelwisselbare freeskopsysteem gelanceerd. Met het systeem kunnen gebruikers snel en eenvoudig wisselen tussen verschillende geometrieën en typen volhardmetalen frezen om freesbewerkingen te optimaliseren en tegelijkertijd de productiekosten te verlagen en de voorraad gereedschappen te beperken.


Snel en eenvoudig gereedschap wisselen met een draai van een sleutel
Freeskoppen kunnen op verschillende beschikbare schachtlengtes worden gemonteerd voor een nog grotere veelzijdigheid, met mogelijkheden voor kort en lang bereik voor een verscheidenheid aan uitsteeklengten. Het verwisselen van de kop kan eenvoudig met een draai van een sleutel, waardoor het niet nodig is om de houder van de machine te verwijderen om de frees te vervangen. Gebruikers hoeven de lengte van gereedschappen ook niet opnieuw in te stellen dankzij een veilige en betrouwbare verbinding met een uitwisselingsnauwkeurigheid die binnen 50 micron ligt.

Één gereedschap freest het allemaal
Volgens Gary Meyers, Seco Product Manager Solid Milling, moeten werkplaatsen vaak veel verschillende frezen en houders kopen om verschillende eigenschappen van een werkstuk te bewerken, wat leidt tot hogere kosten voor het project. “Het Seco X-Head snelwisselbare freeskopsysteem past zich aan verschillende bewerkingsbehoeften aan met een reeks geometrieën en typen, maar zonder extra houders,” zei hij.

Met 194 typen beschikbare freeskoppen kunnen gebruikers kiezen uit verschillende frezen voor meerdere bewerkingen, en uit specifieke hoogwaardige, veelzijdige hoge prestaties en universele geometrieën. Seco biedt ook metrische en inch-producten aan voor de freeskoppen en schachten.

Voor meer informatie over de kenmerken en specificaties van het nieuwe X-Head-systeem gaat u naar de pagina freeskopsystemen op www.secotools.com.


Vergroot de veelzijdigheid en verlaag de kosten met het Seco X-Head Quick-Change freeskopsysteem
X-Head Quick-Change Milling Head System

  Meer weten…

LinkedIn
Pinterest

Sluit u aan bij de 155.000+ IMP-volgers