www.technologieenindustrie.com
Conrad News

Veilig verbinden met Weidmüller

Betrouwbare internetverbindingen: de nieuwe Industrial Security Router van Weidmüller is nu beschikbaar op het Conrad Sourcing Platform.

Veilig verbinden met Weidmüller

De Industrial Security Router van Weidmüller biedt veilige communicatie en betrouwbare verbindingen met volledige flexibiliteit.

  • Veiliger
  • Eenvoudig te integreren
  • Betrouwbare verbinding

De industriële omgeving zit vol met verbindingen die gecreëerd, gecontroleerd en geoptimaliseerd moeten worden. Bij data-overdracht via internet staat netwerkbeveiliging helemaal bovenaan de prioriteitenlijst. Weidmüller biedt als ervaren specialist met de Industrial Security Router IE-SR-4TX-LTE/4G-EU de passende oplossing voor alle veiligheidsrelevante functies. Het apparaat is nu verkrijgbaar op het Conrad Sourcing Platform

Verhoogde veiligheid
De Stateful Inspection Firewall van de Industrial Security Router bewaakt en filtert alle gegevens die via TCP/IP worden uitgewisseld. Bovendien zorgen IP/port forwarding en netwerksegmentatie voor een betere netwerkbeveiliging. IPsec en OpenVPN zorgen voor veilige communicatie door codering en gegevensintegriteit. De in de router geïntegreerde VPN-technologie is ideaal voor veilige toegang op afstand tot componenten en systemen in afgelegen netwerken en ondersteunt de u-link Remote Access Service. Ook zonder speciale IT-kennis is snel en eenvoudig een systeem voor toegang op afstand in te richten.


Veilig verbinden met Weidmüller

Eenvoud te integreren
Subnetten met identieke IP-adresbereiken zijn met 1:1 NAT bijzonder eenvoudig te integreren. De IP- routering controleert het dataverkeer tussen de subnetten en dankzij de segmentering in subnetten is de netwerkbelasting lager.

Betrouwbare verbinding
De Industrial Security Router van Weidmüller biedt opties voor statische of dynamische routering en is daarom optimaal voorbereid op toekomstige eisen. Dankzij het geïntegreerde 4G. De LTE mobiele modem maakt ook zonder internetaansluiting een betrouwbare verbinding met het internet mogelijk.

Meer informatie over dit product is hier beschikbaar.

www.conrad.com

  Meer weten…

LinkedIn
Pinterest

Sluit u aan bij de 15.000+ IMP-volgers