www.technologieenindustrie.com
Schneider Electric News

Schneider Electric lanceert Easy Modular Data Center All-in-One-oplossing

Schneider Electric, de leider in digitale transformatie van energiebeheer en automatisering, kondigt de lancering aan van de nieuwe Easy Modular Data Center All-in-One-oplossing in Europa.

Schneider Electric lanceert Easy Modular Data Center All-in-One-oplossing

De Easy Modular 'All-in-One' datacenters combineren stroom-, koeling- en IT-apparatuur in een enkele, vooraf geconfigureerde oplossing, die veel waarde biedt voor bedrijven die edge computing willen implementeren in hun strategie. De nieuwe reeks Prefab-datacenters voldoet aan de vraag van klanten naar grotere voorspelbaarheid, lagere TCO en snellere implementatie. De all-in-one-oplossingen zijn verkrijgbaar in 4 gestandaardiseerd ontwerpen met aanvullende configureerbare opties.

Het Easy Modular Data Center All-in-One-assortiment is een uitbreiding van het Prefab modulaire datacenteraanbod van Schneider Electric en bouwt voort op de successen van de Easy-producten voor fysieke infrastructuur, waaronder het Easy Rack-, Easy PDU- en Easy UPS-aanbod. Alle vier de ontwerpen worden gekoeld met ultra-energie-efficiënte InRow DX-koelsystemen en bieden verbeterde bewaking op afstand, beheer en service-ondersteuning via Schneider Electric's EcoStruxure™ IT Expert DCIM-software.

Door de nieuwe, vooraf ontworpen designs kan Schneider Electric het ontwerp- en inbedrijfstellingsproces stroomlijnen, wat helpt om aan de veeleisende tijdschema's te voldoen. Het is nu mogelijk om in slechts 12 weken een hoogwaardige, gestandaardiseerde oplossing aan klanten te leveren.

Easy Modular Data Center All-in-One ontwerpen variëren van 5 tot 14 racks, bieden vermogens tussen 27kW - 94kW en kunnen, afhankelijk van de klantomgeving, vooraf worden geconfigureerd binnen een ISO20ft of ISO40ft container, of als een 25ft - 45ft module.

Voordelen van de oplossing zijn onder andere:

  • Grotere voorspelbaarheid: op basis van een gestandaardiseerd ontwerp en volgens consistent gecontroleerde processen, worden Easy Modular Data Center All-in-Ones ontworpen, geprefabriceerd en voorafgaand aan verzending getest in de fabrieksomgeving.
  • Hogere snelheid: Easy Modular Data Center All-in-One zijn gebaseerd op een 'Commercial Off The Shelf' ('COTS')-ontwerp. Alle modules zijn 'site-ready', waardoor de plannings-, constructie- en implementatiefasen korter worden en de tijd tussen concept en ingebruikname korter wordt.
  • Lagere kosten: Easy Modular Datacenter All-in-One-oplossingen zijn gemiddeld 15% goedkoper dan een gelijkwaardig Engineer-To-Order-aanbod, en bieden een levenscyclus tot 20 jaar.
  • Eenvoudige installatie: de Prefab-aanpak verlaagt de arbeidskosten en optimaliseert de bouwruimte, waardoor klanten het voordeel hebben om de implementatie uit te stellen tot de capaciteit nodig is.
  • Duurzaamheid: Easy Modular Datacenters worden vervaardigd volgens de meest duurzame bouwmethoden. Ze voldoen aan RoHS en REACh (EU-richtlijnen), bevatten milieuprofielen voor producten (Product Environmental Profiles, PEP's) en zijn voorzien van functies die energiebesparingen optimaliseren en de ecologische voetafdruk verkleinen.

"Datacenterexploitanten vragen tegenwoordig om vooraf ontworpen en modulaire oplossingen, die tegemoet komen aan krappe tijdschema's en voorspelbaarheid in kosten en prestaties garanderen", zegt Elliott Turek, Offer & Innovation Leader, Prefabricated Modular Solutions bij Schneider Electric. "Door de nieuwe Easy Prefab-oplossing vooraf te ontwerpen en in de fabriek te testen, kunnen we klanten helpen hun betrouwbaarheid te verhogen en risico's te beperken. Zo kunnen ze profiteren van kortere doorlooptijden en een lagere ‘total cost of ownership’."

Geleverd via partners
De Easy Prefab-oplossingen zijn beschikbaar via het wereldwijd gevestigde partnernetwerk van Schneider Electric. Met verschillende productielocaties wereldwijd worden de transportkosten geoptimaliseerd. Klanten kunnen profiteren van duurzame bouwmethoden en rekenen op uitstekende lokale ondersteuning, service en levering van modulaire datacenters van hoge kwaliteit.

Klik hier voor meer informatie over de reeks Easy Modular Data Center All-in-One-oplossingen van Schneider Electric.

www.se.com

  Meer weten…

LinkedIn
Pinterest

Sluit u aan bij de 155.000+ IMP-volgers