www.technologieenindustrie.com
EREA Energy Engineering News

Zeer zeker EREA! Jouw garantie op zekerheid en continuïteit

Een snelle levering, het is niet evident de dag vandaag. Tal van problemen zetten momenteel een rem op de wereldwijde logistiek. EREA denkt echter graag vooruit en heeft heel wat van deze knelpunten kunnen omzeilen en staat ook in deze moeilijke tijden garant voor continuïteit en leveringszekerheid.

Zeer zeker EREA! Jouw garantie op zekerheid en continuïteit

Heel wat uitdagingen om aan te pakken
De uitdagingen zijn niet min en volgen elkaar in sneltempo op. Tekorten aan containers, te weinig beschikbare werkkrachten, natuurrampen… zorgen voor wereldwijde logistieke problemen. Ondertussen zien we ook op de grondstoffenmarkten tekorten ontstaan. De automobielindustrie koopt door de elektrificatie van het wagenpark veel materialen op. Voorraden slinken, terwijl de vraag stijgt. Ook in de energiesector is het alle hens aan dek. De vraag naar elektriciteit gaat de hoogte in, de prijzen van olie en gas gaan door het dak…

Eindklanten zijn helaas vaak de dupe
Zowat alle sectoren voelen op een of andere manier het gevolg van het gekraak in de tandwielen van de logistieke machine. Dat vertaalt zich in lange levertermijnen. In sommige gevallen komt de leveringszekerheid zelfs in het gedrang, waardoor de eindklant niet, of niet snel genoeg, geholpen kan worden.

Een transformator van EREA? Daar zit je letterlijk niet op te wachten!
Heb jij geen zin om maanden te wachten op een transformatoroplossing? Wil jij je beloftes aan je klanten blijven waarmaken? EREA laat je niet in de steek! Wij zijn namelijk een groot voorstander van proactief handelen in plaats van brandjes blussen. Dat jij voor jouw klanten “the extra mile” kan gaan, is onbetaalbaar!

Snel, kostenefficiënt en duurzaam
Onze continuïteit in productie en ruime voorraden van standaardproducten staan garant voor verzending binnen de 24 uur van onze duurzame en energie-efficiënte (dus met een lage Total Cost of Ownership) transformatoren. En ook de productie van transformatoren loopt door een voldoende grote reserve aan grondstoffen op volle snelheid door.

Lokale productie en kwaliteit
We kiezen resoluut voor ISO-gecertificeerde kwaliteit én volledig 'made in Belgium'. Onze gemotiveerde medewerkers denken met je mee om de best mogelijke transformatoroplossing aan te bieden. We zijn ervan overtuigd dat jij net als ons deze investering de moeite waard vind!

Redenen genoeg om voor de zekerheid en kwaliteit van EREA te rekenen!
Vertel ons waarmee we jou nog kunnen helpen. Contacteer ons.

www.erea.com
 

  Meer weten…

LinkedIn
Pinterest

Sluit u aan bij de 15.000+ IMP-volgers