www.technologieenindustrie.com
BRADY

Brady Brand Protection kondigt partnerschap aan met Element Case

Fabrikant van high-end accessoires voor smartphones en tablets beschermt zijn producten en merk met Brady’s labelsysteem voor productauthenticatie

Brady Brand Protection kondigt partnerschap aan met Element Case
Brady (NYSE:BRC), een toonaangevende leverancier van geïntegreerde oplossingen voor merkbescherming, kondigde vandaag aan dat zijn afdeling Brand Protection een geïndividualiseerd productauthenticatiesysteem gecreëerd heeft om de high-end accessoires voor smartphones en tablets van Element Case te beschermen tegen vervalsing.

De oplossing omvat complexe, betrouwbare labels die gescand kunnen worden door elke smartphone uitgerust met een app om barcodes te lezen. Externe labels op de productverpakking worden met interne labels binnen in de behuizing van het product vergeleken voor directe digitale authenticatie. Brady integreerde HP's Global Product Authentication Service (GPAS) in de oplossing, waardoor klanten en toeleveranciers van Element Case meteen kunnen controleren of een product authentiek is.

Oplossing tegen namaakproducten

Element Case is een exclusieve fabrikant van luxueuze accessoires voor smartphones en tablets. Als iconisch merk van de popcultuur, wordt het bedrijf geconfronteerd met enorme hoeveelheden namaakproducten van internationale markten. Om dit tegen te gaan en zijn kritische klanten maximaal te beschermen tegen valse producten, heeft het bedrijf gekozen voor Brady’s nieuwste technologie voor productauthenticatie.

Naast deze nieuwe oplossing tegen namaakproducten, heeft Element Case zijn handelsmerken wereldwijd geregistreerd, worden alle middelen ingezet om de daders op te sporen en heeft het bedrijf een team samengesteld om vervalsers te vinden en hun activiteiten te stoppen. Brady’s oplossingen voor merkbescherming vormen de perfecte aanvulling op de interne middelen van het merk.

Brady maakt het verschil
Na uitgebreid onderzoek werd het GPAS-platform van HP, dat Brady in zijn labelingoplossingen geïntegreerd heeft, gekozen als de meest geschikte digitale authenticatietool voor Element Case. Het platform biedt cloud-based merkbescherming voor consumenten en toeleveranciers, die meteen de echtheid van producten kunnen controleren met een smartphone. Bovendien biedt het Element Case de mogelijkheid om de supply chain te controleren en analyseren in realtime met behulp van een aanpasbare business rules engine.

“Brady was open en pragmatisch over de mogelijkheden en beperkingen van een authenticatiesysteem en slaagde erin om op een flexibele manier aan de noden van ons bedrijf en onze producten te voldoen”, vertelt Jeff Sasaki, oprichter en CEO van Element Case. “Hun benadering was uniek. Ze maakten zich eerst vertrouwd met ons merk en onze supply chain en ontwikkelden op basis daarvan een oplossing op maat die volledig aan onze specifieke noden beantwoordt.”

“Het is voor ons een uitdaging Element Case te kunnen ondersteunen in de creatie van een complete merkervaring met behulp van onze fysieke en digitale labelingoplossingen. Met deze tools kunnen klanten de gekochte producten scannen en registreren, waardoor ze deel kunnen blijven uitmaken van de cultuur van Element Case. Daarnaast zal het bedrijf problemen met namaakproducten kunnen verminderen en meer kunnen verkopen”, vertelt Dennis Polinski, global product manager merkbeschermingsoplossingen voor Brady.

“Het partnerschap met Element Case biedt ons niet alleen de mogelijkheid om hen te helpen in hun strijd tegen vervalsingen, maar we krijgen ook de kans om een superieur merk te ondersteunen dat klanten een uniek, esthetisch en vooral duurzaam product aanbiedt”, aldus Polinski.

Voor meer informatie over Element Case gaat u naar ElementCase.com. Als u meer informatie wenst over de oplossingen voor merkbescherming van Brady, gaat u naar www.BradyProtection.com of stuurt u een e-mail naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

Over Element Case
Element Case is een pionier in lifestyleproducten en produceert hoogwaardige accessoires voor mobiele apparaten. De producten van Element Case zijn uniek en exclusief, en gericht op klanten die voor de beste accessoires op de markt kiezen. De hoge kwaliteit en het innovatieve design van een echt Element Case-product worden door niemand geëvenaard.
Brady Brand Protection kondigt partnerschap aan met Element Case

  Meer weten…

LinkedIn
Pinterest

Sluit u aan bij de 155.000+ IMP-volgers