www.technologieenindustrie.com
HMS Industrial Networks AB

HMS ontwikkelingscentra in Duitsland, Zweden en de VS gaan meer focussen op klantspecifieke industriële communicatieoplossingen

HMS Industrial Networks zal zich meer gaan richten op klantspecifieke oplossingen voor industriële communicatie. Lokale ontwikkelingcentra over de hele wereld zullen klanten helpen bij het realiseren van toegesneden oplossingen voor hun specifieke behoeften wat betreft industriële netwerkconnectiviteit, machinecommunicatie, draadloze oplossingen, geïntegreerde veiligheid en beheer op afstand, etc.

HMS ontwikkelingscentra in Duitsland, Zweden en de VS gaan meer focussen op klantspecifieke industriële communicatieoplossingen

HMS heeft vanaf het begin, 25 jaar geleden, gewerkt met customization projecten, en dit initiatief bouwt op deze ervaring voort. Customization projecten variëren bij HMS van eenvoudig brand labelling tot de ontwikkeling van compleet nieuwe producten. Alle ontwikkelingen zijn gebaseerd op de solide Anybus, IXXAT of Netbiter technologie en platforms, gebaseerd op duizenden uren onderzoek- en ontwikkelingstijd door HMS. Dit minimaliseert kosten en time-to-market voor de klant.

Voorbeelden van projecten die door HMS worden aangeboden:

  • Volledig op maat gemaakte oplossingen
    Voor zeer specifieke eisen, creëert HMS unieke OEM-oplossingen. Gebaseerd op bewezen technologieën en platforms, worden unieke oplossingen voor de klant gecreëerd op het gebied van hardware, software, communicatie-interfaces, prestaties en functionaliteit.
  • Hardware en software aanpassingen van HMS’ standaard producten
    Typische eisen waarbij het gaat om maatwerk zijn hogere typen IP-bescherming, speciaal kaartafmetingen en vormfactoren, speciale connectoren, speciale voedingen, behuizingen dan wel speciale protocol implementaties.
     
  • Communicatieoplossingen voor functionele veiligheid
    HMS’ ervaring met oplossingen voor functionele veiligheid volgens IEC 61508 helpt klanten veiligheidsfunctionaliteit in hun producten te implementeren, hetgeen een uitdaging kan vormen en een grote mate van kennis vereist. Kant-en-klare stacks en hardware zijn beschikbaar om te worden gebruikt en aangepast aan specifieke behoeften.
     
  • Brand labelling
    Dit kan onder meer de aangepaste kleur van de behuizing omvatten, alsmede specifieke labelling, logo's, handleidingen, artikelnummers, verpakkingen en OEM-specifieke productconfiguratie.
     
  • Complete systeemoplossingen
    HMS doet haalbaarheidsstudies, creëert het concept en ontwikkelt de benodigde hard- en software alsmede de uiteindelijke systeem- en verificatietests.
     
  • Software en softwarediensten
    HMS zorgt voor transport en implementatie van software en IP producten in de klantspecifieke ontwerpen, inzake alle toepassingsgebieden binnen de industriële communicatie. Voorbeelden zijn stacks voor embedded oplossingen, IP-Cores (FPGA), PC-gebaseerde drivers (Linux, Windows), OEM-specifieke tools en software voor webgebaseerd beheer op afstand.

‘Combinnovations’
“Customization projecten zitten in ons DNA en zijn een belangrijke succesfactor voor HMS geweest,” vertelt Jörgen Palmhager, COO, HMS Industrial Networks. “In een customization project, combineren we ideeën, technologie en innovaties samen met onze klanten op een flexibele en collaboratieve manier tot nieuwe ‘Combinnovations’. Het resultaat is vaak nieuwe en spannende technologie op terreinen als het Internet of Things, draadloze communicatie, Industrial Ethernet, veiligheid enz. Klanten profiteren van zowel de ontwikkelingsexpertise van HMS, als van ons solide track record van productie en levering.”

Ontwikkeling in Europa, Noord-Amerika en Azië
HMS’ ontwikkelingsactiviteiten vinden plaats in verschillende centra in:

  • Halmstad, Zweden: het Development Center op het hoofdkantoor in Zweden werkt met toegesneden hardware, software, system-on-chip oplossingen en draadloze oplossingen. De focus ligt op veldbus, Industrial Ethernet, beheer op afstand, met inbegrip van het Internet of Things.
  • Karlsruhe, Duitsland: het Solution Center in Karlsruhe is gespecialiseerd in het aanpassen en formatteren van standaard producten tot klantspecifieke oplossingen.
  • Weingarten, Duitsland: het Development Center in Weingarten is gespecialiseerd in oplossingen voor machinecommunicatie, system-on-chip, Industrial Ethernet, functionele veiligheid, automotive, alsmede volledig aangepaste hardware en software.
  • Bedford, VS: HMS' Solution Center in Bedford is gespecialiseerd in het aanpassen en formatteren van standaard producten tot klantspecifieke oplossingen.

Voorbeelden van HMS’ customized producten.

HMS ontwikkelingscentra in Duitsland, Zweden en de VS gaan meer focussen op klantspecifieke industriële communicatieoplossingen

  Meer weten…

LinkedIn
Pinterest

Sluit u aan bij de 155.000+ IMP-volgers