www.technologieenindustrie.com
Ultimo News

Ultimo en Fluke Biomedical werken samen om het testen en onderhouden van medische apparatuur te optimaliseren

Ultimo en Fluke Biomedical bundelen de krachten om zorgorganisaties te helpen efficiëntie te verbeteren. Dit wordt gerealiseerd door de tijd, die monteurs die cruciale installaties onderhouden besteden aan handmatige en herhalende taken op papier, te minimaliseren.

Ultimo en Fluke Biomedical werken samen om het testen en onderhouden van medische apparatuur te optimaliseren

Fluke Biomedical is een vooraanstaande producent van biomedische test- en simulatieproducten, zoals elektrische veiligheidstesters en prestatie-analyseapparaten, die door onderhoudsteams worden gebruikt om te controleren of medische apparatuur in de beste conditie is. Ultimo's Enterprise Asset Management-software (EAM) helpt organisaties en ziekenhuizen het meeste uit hun assets te halen. Deze samenwerking integreert het OneQA kwaliteitsborgingsplatform van Fluke Biomedical met Ultimo's EAM-oplossing om intelligente gegevensuitwisseling en verbeterde productiviteit te realiseren.

Met de oplossingen van Fluke Biomedicals kunnen zorgmonteurs tijd besparen en de administratieve lasten verlichten, aangezien het niet nodig is terugkerende metingen handmatig af te lezen. In plaats daarvan kunnen ze deze met één klik op afstand uitlezen en in real time begeleiding krijgen voor correcte testconfiguraties. Vervolgacties kunnen dan direct acties worden ondernomen via Ultimo, als een storing wordt vastgesteld of een testresultaat negatief is. Hierdoor kan er voorkomen worden dat een medisch asset onnodig buiten gebruik is. Door de gegevens met Ultimo te verbinden worden vele handmatige acties overbodig en wordt het risico op fouten kleiner.

Patrick Beekman, Partner Solution Manager bij Ultimo, vertelt: "Door gegevens uit OneQA met Ultimo te verbinden, kunnen gebruikers onmiddellijk werkorders aanmaken om het proces te versnellen. Testdocumenten genereren en toevoegen, of eenvoudig checklists oproepen zonder papierwerk wordt eenvoudiger. Alle OneQA-testrecords worden gesynchroniseerd met de cloud en gedeeld met Ultimo. Dit maakt het eenvoudig voor gebruikers om testrecords te allen tijde veilig te stellen en beschikbaar te maken, wat cruciaal is voor onze zorgklanten."

Kiran Jagilinki, Software Product Manager bij Fluke Biomedical, voegt toe: "Door OneQA te integreren met Ultimo kunnen we bio-afdelingen helpen meer te automatiseren maar nog steeds aan wettelijke eisen te voldoen. Met OneQA kan een Ultimo-klant testapparatuur, testprotocollen en testresultaten opnemen in Ultimo als overkoepelend assetmanagementsysteem. Daarbij kan de klant, met een select aantal Fluke Biomedical-instrumenten, een serie testen volledig geautomatiseerd uitvoeren en de data van de geslaagde testen registreren in Ultimo. Door de minimale menselijke invoer kan deze integratie helpen de integriteit van de testresultaten te verbeteren."

www.ultimo.com
 

  Meer weten…

LinkedIn
Pinterest

Sluit u aan bij de 15.000+ IMP-volgers