www.technologieenindustrie.com
LEMO

Ontdek LEMO's nieuwe geavanceerde 140A – 430A high power connectoren

LEMO breidt haar bewezen M serie connectoren uit met nieuwe configuraties voor high power vereisten, leverbaar sinds 31 maart 2022._.

Ontdek LEMO's nieuwe geavanceerde 140A – 430A high power connectoren

Hoog vermogen, compact & licht, trillingsbestendig, betrouwbaar, veilig, IP68 & MIL-STD-810F getest.

LEMO's nieuwe high power connectoren combineren de robuuste, lichte en compacte behuizingen van de M serie met nieuwe state-of-the-art vergulde high power contacten.

LEMO’s high power connectoren zijn geschikt voor 10 mm² (AWG 8) tot 50 mm² (AWG 1) kabels en zijn leverbaar in meerdere éénpolige en meerpolige configuraties voor enkel- en driefase toepassingen.

Deze nieuwe configuraties zijn ontwikkeld om te kunnen voldoen aan de strengste aansluitvereisten voor distributie van hoog vermogen bij elektronische apparaten en elektrisch aangedreven voertuigen. Ze zijn geschikt voor de meest veeleisende omgevingsomstandigheden en bedrijfskritieke oplossingen.

Betrouwbaar, veilig, lichtgewicht, robuust en volledig waterdicht, bieden de nieuwe high power connectoren uit de M serie de meest uitgebreide aansluitoplossingen voor met name de robotica, motorsport, defensie, lucht- en ruimtevaart en drones industrie.

De high power configuraties van de M serie kunnen een nominale stroomsterkte tot 430 A verwerken en bieden het hoogste vermogen in de kleinste connector op de markt.

Meer informatie vindt u op: www.lemo.com

  Meer weten…

LinkedIn
Pinterest

Sluit u aan bij de 155.000+ IMP-volgers