www.technologieenindustrie.com
HMS Industrial Networks AB

Apparaten verbinden - Draadloos

Sinds meerdere jaren was de Anybus Wireless Bridge een populaire oplossing bij het vervangen van Ethernet bekabeling door een Bluetooth of WLAN verbinding. Na de overname van de draadloze gateways van u-blox/connectBlue in september, presenteert HMS Industrial Networks nu een uitgebreid programma Anybus Wireless Bridge producten voor het draadloos verbinden van industriële apparaten.

Apparaten verbinden - Draadloos

Het uitgebreide aanbod bestaat nu uit de volgende oplossingen:

  • Industrial Ethernet via WLAN (point-to-point). 2.4 of 5 GHz
  • Industrial Ethernet via Bluetooth (point-to-point of multi-point)
  • Serieel via Bluetooth (point-to-point of multi-point).

 
Het oplossen van netwerkproblemen bij system integrators door industrieel Ethernet en seriële koppelingen draadloos te maken.
Door industriële apparaten en netwerken via een draadloze verbinding aan te sluiten, maakt de Anybus Wireless Bridge familie het leven makkelijker voor system integrators en automatiseringspecialisten die verbindingen moeten leggen in bijvoorbeeld gevaarlijke gebieden, moeilijk bereikbare locaties of mobiele installaties, waar kabels niet gewenst zijn. De Anybus Wireless Bridge is een bewezen oplossing voor het aansluiten van populaire industriële Ethernet standaards, zoals Profinet, Ethernet/IP, BACnet/IP en Modbus TCP, alsmede seriële netwerken, en voorziet gebruikers van een robuuste en onderhoudsvrije draadloze verbinding.

Afhankelijk van de eisen qua architectuur, kunnen de Anybus Wireless Bridges worden gebruikt voor point-to-point kabelvervanging, alsmede voor het aansluiten van meerdere draadloze nodes.

Industriële kwaliteit

“Er zijn momenteel vele draadloze oplossingen beschikbaar, maar weinige zijn in staat de betrouwbare en robuuste verbindingen, nodig voor industrieel gebruik, te leveren,” aldus Niklas Selander, Product Manager bij HMS. “De Anybus Wireless Bridge voor Ethernet was jarenlang een populair product van ons en omdat we merken dat de industriële markt voor draadloze oplossingen steeds ontvankelijker wordt, breiden we nu onze draadloze aanbod uit. Het Anybus Wireless Bridge programma is de derde poot van onze Anybus gateway oplossingen en vormt een aanvulling op de Anybus X-gateway™ en Anybus Communicator™ families.”

Apparaten verbinden - Draadloos

  Meer weten…

LinkedIn
Pinterest

Sluit u aan bij de 155.000+ IMP-volgers