www.technologieenindustrie.com
TME News

Nieuwe productlijnen toegevoegd aan TME's Power & Sensor aanbod

Door zijn leverancierspartnerschappen met Diotec en Pololu.

Nieuwe productlijnen toegevoegd aan TME's Power & Sensor aanbod

Transfer Multisort Elektronik (TME) blijft de verscheidenheid aan toepassingen waarop het kan inspelen uitbreiden door het assortiment producten dat via zijn distributienetwerk beschikbaar is, uit te breiden.

Nu beschikbaar voor klanten, zijn Diotec's DI62061/2/3-serie zeer nauwkeurige low-dropout (LDO) spanningsregelaars die in staat zijn een uitgebreid bedrijfstemperatuurbereik van -40°C tot + 85°C te ondersteunen. Deze LDO's, die spanningen van 1,8 V tot 3 V dekken, leveren een constante en nauwkeurige uitgangsspanning binnen een marge van ±1%. Zij kunnen worden gebruikt in DC-DC-omzetters, batterijbeheersystemen en noodstroomvoedingseenheden (PSU's). De in hun ontwerp toegepaste CMOS-technologie zorgt ervoor dat minimale vermogensverliezen optreden.

In elk toestel is een stroombegrenzingsmechanisme ingebouwd, waardoor een hoge mate van bescherming wordt geboden tegen schade bij overbelasting. Deze LDO's voor hoge temperaturen worden geleverd in een tape-and-reel formaat om de geautomatiseerde assemblage te vergemakkelijken, en zijn ondergebracht in compacte SOT23-pakketten. Voor meer informatie ga naar: https://www.tme.eu/pl/katalog/a27f1040e64e7af0e8aba1d7ea46dbe0.html

Bovendien heeft TME de reeks sensorapparaten uitgebreid met de introductie van de nieuwste inertiële meeteenheid (IMU) van roboticacomponentenspecialist Pololu. De module AltIMU-10 (POLOLU-2739) isgericht op drones en automatisch geleide voertuigen (AGV's) en biedt ingenieurs een platform waarop zij hun systemen kunnen bouwen en met verschillende ontwerpconcepten kunnen experimenteren. Met afmetingen van slechts 12,7 mm x 25,4 mm zijn er talrijke hoogwaardige MEMS-gebaseerde sensorelementen in verwerkt.

Deze module is voorzien van een LSM6DS33 gecombineerde 3-assige gyroscoop en 3-assige versnellingsmeter, een LIS3MDL 3-assige magnetometer, plus een digitale barometer (die ook als hoogtemeter kan fungeren). De werking van de kernsensor wordt aangevuld met dynamische gevoeligheidsniveau-selectie voor de versnellingsmeter, gyroscoop en magnetometer elementen. Er is ook schaalvoorkeuze voor de barometer. Alle sensorfuncties zijn toegankelijk via de I2C-interface van de module https://www.tme.eu/gb/details/pololu-2739/position-sensors/pololu/altimu-10-v5/

Adam Kuczyński, medeoprichter en Business Development Director bij TME: "De sterke relaties die TME heeft opgebouwd met veel van 's werelds belangrijkste producenten van elektronische componenten betekent dat wij onze klanten kunnen helpen bij het ontwerpen van apparatuur die de grenzen van het prestatievermogen verlegt en voor echte differentiatie zorgt. TME zal in de loop van 2022 regelmatig nieuwe producten blijven introduceren"

www.tme.com

  Meer weten…

LinkedIn
Pinterest

Sluit u aan bij de 15.000+ IMP-volgers