www.technologieenindustrie.com
FMB

Arbeidsbesparende technologie voor industriële productie FMB toont innovatieve assemblage- en handlingtechnologie

In de industriële productie worden componenten geassembleerd, getransporteerd, getild, vervoerd en verplaatst. Systemen en componenten ten behoeve van assemblage-, handling- en automatiseringstechnologie moeten daar zijn, waar deze processen geautomatiseerd, of tenminste met behulp van machines, plaatsvinden.

Arbeidsbesparende technologie voor industriële productie     FMB toont innovatieve assemblage- en handlingtechnologie
FMB – de toeleverancierbeurs voor de machinebouw 2014, die van 5 tot 7 november 2014 voor de tiende keer wordt gehouden in het Bad Salzuflen Exhibition Centre, biedt bezoekers een beknopt en representatief overzicht van de ontwikkelingen op dit gebied van de industriële automatisering.

Het volledige spectrum van deze discipline wordt tijdens de beurs ingevuld door een tachtigtal exposanten, actief op het gebied van de assemblage, handling en automatisering.

Toonaangevende producenten als Bosch Rexroth, Isel Germany en Minitec presenteren hun aanpasbare modulaire systemen voor geautomatiseerde productie op het gebied van vloergebonden transport-, handling- en toevoertechnologie.

Andere exposanten, waaronder Dreckshage, item en Rose + Krieger, zullen innovatieve oplossingen presenteren voor ergonomisch geoptimaliseerde werkplekken in productie- en assemblageafdelingen. Een groot aantal producenten van componenten voor elektromechanische en elektropneumatische automatisering, zoals Festo, Franke, SMC en Zimmer zal ook aan de beurs deelnemen.

Daarnaast presenteren bekende fabrikanten van kraansystemen en hangbanen - eepos, Strödter, Terex/Demag en Vetter - hun productprogramma’s vloervrije handlingtechnologie. Op dit gebied zijn er meerdere opwindende nieuwe ontwikkelingen gaande: de nieuwste generatie handlingsystemen kan worden bediend zonder externe bediening, eenvoudig door middel van het geleiden van de component. Dit maakt het werk van de operator makkelijker en resulteert in procesoptimalisatie in de industriële productie.

Voor de meest actuele lijst van exposanten, kijk op www.fmb-messe.de

  Meer weten…

LinkedIn
Pinterest

Sluit u aan bij de 155.000+ IMP-volgers