www.technologieenindustrie.com
Pyroguard News

EEN NIEUW JAAR, EEN NIEUWE WEBSITE VOOR PYROGUARD

Pyroguard, onderdeel van de Technical Fire Safety Group, begint 2022 met een knaller: de lancering van de nieuwe website. De nieuwe website heeft een frisse, moderne look en is ontworpen voor optimale gebruiksvriendelijkheid. De bezoekers van de nieuwe website kunnen gemakkelijk producten uit het uitgebreide portfolio van Pyroguard zoeken en onderzoeken.

EEN NIEUW JAAR, EEN NIEUWE WEBSITE VOOR PYROGUARD

De nieuwe website, een one-stop hulpmiddel voor bezoekers die meer willen weten over Pyroguard’s oplossingen voor brandwerend glas, weerspiegelt de snelle groei en aanwezigheid van Pyroguard in markten wereldwijd De site is nu naast het Engels, Nederlands en Frans ook beschikbaar in het Spaans, Duits en Italiaans.

Naast de nieuwe moderne look en beschikbare talen is de website vernieuwd met een hele reeks gebruiksvriendelijke functies die bijdragen aan een verbeterde navigatie en functionaliteit. Bezoekers kunnen nu bijvoorbeeld profiteren van de mogelijkheid om eenvoudig producten te filteren en te zoeken op toepassing (zoals deuren, ramen, vliesgevels of scheidingswanden), classificatie of sector. De website vormt een belangrijk onderdeel van de zoektocht naar het juiste brandwerende glas voor onze klanten. De website biedt ook toegang tot een bijgewerkte projectvragenlijst, die online kan worden ingevuld.

Bezoekers krijgen snel en gemakkelijk toegang tot Pyroguard's online hulpbronnen, met speciale ‘Downloads’- en ‘Resources’-zones. Hier kunnen bezoekers alle nieuwste content bekijken en downloaden, inclusief bijgewerkte productliteratuur, gegevensbladen, technische productgidsen en casestudies.

Charline Adams, Marketing Communications Manager bij Pyroguard: “We zijn blij dat we eindelijk onze nieuw, verbeterde website kunnen onthullen. We hopen dat iedereen er net zo veel plezier van heeft als wij dat hebben. We wilden zorgen dat we met de nieuwe website onze klanten en bezoekers een moderne, gebruiksvriendelijke en uiteindelijk waardevolle ervaring kunnen bieden, zodat ze alle benodigde informatie en hulpmiddelen ter beschikking hebben.”

“Bij Pyroguard zijn we trots op de toonaangevende technische expertise en ondersteuning die we al onze klanten bieden. Deze nieuwe website is daar slechts één voorbeeld van.”

Als de meest toonaangevende onafhankelijke leverancier van brandwerend glas voor hout-, staal- en aluminiumtoepassingen helpt Pyroguard met haar oplossingen al ruim 30 jaar architecten, aannemers en installateurs bij het leveren van veilige en mooie woon- en werkruimtes.

Om de nieuwe website van Pyroguard te bezoeken en meer te weten te komen over ons assortiment brandwerend glas gaat u naar www.pyroguard.eu.

www.pyroguard.com

  Meer weten…

LinkedIn
Pinterest

Sluit u aan bij de 15.000+ IMP-volgers