www.technologieenindustrie.com
Conrad News

Conrad neemt Molex-connectoren op in het assortiment

Alle elektronische componenten uit één inkoopkanaal: connectoroplossingen van Molex breiden het assortiment van het Conrad Sourcing Platform nog verder uit.

Conrad neemt Molex-connectoren op in het assortiment

Molex-connectoren nu beschikbaar op het Conrad Sourcing Platform: van Easy-On FFC / FPC (links) tot USB-C-connectoren (rechts)

  • Professionele connectiviteitsoplossingen voor Europa
  • Verkooppartnerschap begint met meer dan 4.000 productaanbiedingen
  • Het Conrad Sourcing Platform heeft met Molex nog een wereldmerk aan boord

Conrad Electronic gaat voort op zijn weg om het leidende Europese inkoopplatform voor zakelijke technische benodigdheden te worden en verkoopt nu ook connectoroplossingen van Molex. Het Amerikaanse bedrijf is een van de grootste fabrikanten van connectoren ter wereld en richt zich als wereldwijde leverancier van connectiviteits- en elektronicaoplossingen op kwaliteit en innovatie.

"Op dit moment maakt het Conrad Sourcing Platform met zijn meer dan 750.000 producten al eenvoudige, snelle en complete inkoop vanaf één inkoopplatform mogelijk. Het productassortiment van Molex vormt een optimale aanvulling op het zowel brede als heel specifieke aanbod voor professionals in elektronica, industrie, automatisering en IT", zegt Michael Schlagenhaufer, Senior Director Product & Supplier Strategy bij Conrad Electronic, verheugd over de nieuwe samenwerking. Paul Keenan, Director Distribution Europe bij Molex, is ook overtuigd van Conrad Electronic als de nieuwe distributeur voor Europa: "Met Conrad als betrouwbare inkooppartner speciaal voor B2B-klanten bereiken we een groot aantal professionele gebruikers in de industriële en elektronicasector voor onze oplossingen en kunnen we onze aanwezigheid op de lokale markt verder versterken."

Op het Conrad Sourcing Platform zijn momenteel meer dan 4.000 Molex-artikelen beschikbaar, onder andere de USB-C- en Molex Easy-On FFC/FPC-connectoren. De USB-C-stekkers en -contrastekkers zijn ontworpen voor 5 ampère stroom en zijn geschikt voor een gegevensoverdrachtssnelheid van maximaal 40 Gbit/s.


Conrad neemt Molex-connectoren op in het assortiment
De verticale, opgebouwde en ingebouwde contrastekkers hebben tal van soldeer- en montagemogelijkheden. Er zijn ook gelaste vormen beschikbaar. De hittebestendige spuitgegoten nylon behuizing van de contrastekker biedt bovendien de nodige mechanische sterkte. De super-fine-pitch en mini FFC/FPC-connectoren zijn extreem veelzijdig met hun ZIF-, non-ZIF, slider-, front- en backflip- en FPC-to-board-varianten en staan garant voor hoge betrouwbaarheid en snelle gegevensoverdracht.

Alle Molex-producten: conrad.nl/zoeken?brand_any=Molex & molex.com

www.conrad.com

  Meer weten…

LinkedIn
Pinterest

Sluit u aan bij de 15.000+ IMP-volgers