www.technologieenindustrie.com
Conrad News

40 jaar Voltcraft - een succesverhaal

Betrouwbaar en nauwkeurig sinds 1982: professionele apparatuur voor industrie, laboratorium, vakwerk en educatie.

40 jaar Voltcraft - een succesverhaal

Of het nu gaat om elektrische meettechniek en milieumeettechniek, voedingen en netadapters, laadtechniek en powerbanks, batterijen en accu's of endoscopen: Voltcraft biedt voor elke technische toepassing de juiste producten.

  • Meten, testen, laden, controleren: dit merk weet wat professionals nodig hebben
  • Solide en innovatief: kwaliteitsproduct tegen een optimale prijs-kwaliteitverhouding
  • Een jaar lang feest: geweldige acties tijdens het Voltcraft-jubileum

Kwaliteit en innovatie tegen een optimale prijs-kwaliteitverhouding en gericht op de eisen van de klant: dat is waar het merk Voltcraft, met in elk opzicht betrouwbare en nauwkeurige producten, al 40 jaar voor staat. Of het nu gaat om elektrische meettechniek en milieumeettechniek, voedingen en netadapters, laadtechniek en powerbanks, batterijen en accu's of endoscopen: technische gebruikers in ontwikkeling, laboratoria, vakwerk, onderhoud en onderwijs, studenten en leerlingen, technologieliefhebbers en professionele doe-het-zelvers weten het solide vakmanschap en de innovatieve technologie van Voltcraft-producten te waarderen. Producten die zich al vier decennia in de praktijk hebben bewezen. 40 jaar: een kleine eeuwigheid voor de elektronicasector. Maar het betekent ook: alleen echt succesvolle productlijnen houden het zo lang vol op de markt. Voltcraft is er één van!

Geen vooruitgang zonder innovatie
Productexpert Harald Lehner is al meer dan 30 jaar nauw betrokken bij het merk Voltcraft. Hij kent de meer dan 1.700 Voltcraft producten als zijn broekzak. En hij weet precies welke eisen dagelijkse werkzaamheden in het laboratorium, in de werkplaats of in de productie aan meet-, laad- en netwerktechnologie stellen: "De werkomgeving waarin onze apparaten worden gebruikt, verandert snel, en ook het wiel van technische innovaties draait steeds sneller rond. Daarom ontwikkelen we onze producten ook dynamisch verder om het gebruik ervan te blijven optimaliseren en Productexpert Harald Lehner is al meer dan 30 jaar nauw betrokken bij het merk Voltcraft.

Hij kent de meer dan 1.700 Voltcraft producten als zijn broekzak. En hij weet precies welke eisen dagelijkse werkzaamheden in het laboratorium, in de werkplaats of in de productie aan meet-, laad- en netwerktechnologie stellen: "De werkomgeving waarin onze apparaten worden gebruikt, verandert snel, en ook het wiel van technische innovaties draait steeds sneller rond. Daarom ontwikkelen we onze producten ook dynamisch verder om het gebruik ervan te blijven optimaliseren en vereenvoudigen."Het is dan ook geen wonder dat veel Voltcraft-apparaten de afgelopen 40 jaar indruk hebben gemaakt en bij de lancering al wisten te overtuigen met technische kenmerken die de concurrentie pas veel later gingen toepassen.

Meetnauwkeurigheid af fabriek
Ook de afwerking van de Voltcraft-apparaten klopt. Ze worden geproduceerd in gekeurde productiefaciliteiten die voldoen aan de hoge kwaliteitsnormen van de Europese markt. Strenge kwaliteitscontroles zorgen ervoor dat de producten voldoen aan alle nationale en internationale veiligheidsnormen zoals CE, VDE en ISO. Behalve aan de hoge technische kwaliteitseisen voldoen ze uiteraard ook aan de RoHS- en REACH-richtlijnen. En omdat testen en meten in de eerste plaats draait om nauwkeurigheid, worden de Voltcraft meetapparaten standaard in de fabriek gekalibreerd (zonder certificaat). Daarnaast biedt Conrad Electronic tegen meerprijs een officiële kalibratie voor bijna elk meetapparaat, met een certificaat volgens DIN EN ISO 9001:2015 of ook volgens DIN EN ISO / IEC 17025:2018 (DAkkS-geaccrediteerd laboratorium). Meer informatie over de kalibratieservice vindt u hier: conrad.nl/over-ons/diensten/gekalibreerd-assortiment

Dit staat Conrad-klanten in het jubileumjaar te wachten!
40 jaar Voltcraft: als dat geen reden is om te vieren! Klanten kunnen zich elke maand verheugen op een bijzonder jubileumproduct. Er zijn beperkte speciale edities van bestaande serieproducten en nieuwe producten tegen een jubileumprijs. En elke maand presenteert het Voltcraft-team van experts innovatieve producten en een assortiment voor meten, testen en keuren in speciale themagebieden. Alle informatie over het jubileum vindt u hier: conrad.nl/40-jaar-voltcraft

www.conrad.com

  Meer weten…

LinkedIn
Pinterest

Sluit u aan bij de 15.000+ IMP-volgers