www.technologieenindustrie.com
TME News

Aanbod van supercondensatoren bij Transfer Multisort Elektronik verrijkt met nieuwe SPSCAP-producten

Transfer Multisort Elektronik (TME), een Poolse componentendistributeur, breidt zijn portfolio van supercondensatoren uit met 15 nieuwe SPSCAP-producten.

Aanbod van supercondensatoren bij Transfer Multisort Elektronik verrijkt met nieuwe SPSCAP-producten

De vraag naar supercondensatoren is de laatste jaren snel gegroeid omdat zij energieopslag en spanningsondersteuning mogelijk maken in bedrijfsomstandigheden en op locaties waar conventionele batterijen niet kunnen worden toegepast. Sectoren waarin supercondensatoren momenteel het meest in de belangstelling staan, zijn onder meer de automobielsector, waar zij worden gebruikt in aandrijfsystemen voor elektrische voertuigen, en het internet van dingen (“Internet of Things” - IoT), waar condensatoren energieopslagprocessen kunnen ondersteunen. Zij worden ook steeds meer gebruikt in consumentenelektronica, in subsystemen voor cameraflitsers in smartphones, maar ook in noodstroomvoorzieningen, enz. Gezien de groeiende belangstelling voor supercondensatoren zal de toegang tot robuuste en betrouwbare bevoorradingskanalen van cruciaal belang zijn.

De SPSCAP componenten die TME momenteel aanbiedt, zijn verkrijgbaar in een breed scala van capaciteitswaarden, van 1F tot 3000F. De cilindrische behuizing van de condensatoren bevat acetonitril-elektrolyt en hun nominale spanning bedraag 2,7VDC, 2,85VDC of 3VDC. Zij worden geleverd met aangehechte axiale of radiale kabels. Het aanbod omvat ook 16V-modules voor gebruik op hogere spanning. Het bedrijfstemperatuurbereik van al deze supercondensatoren is -40°C tot 65°C. Afhankelijk van het specifieke model, varieert de levensduur van deze producten van 500.000 tot 1 miljoen bedrijfscycli.


Aanbod van supercondensatoren bij Transfer Multisort Elektronik verrijkt met nieuwe SPSCAP-producten

"TME heeft al een breed assortiment condensatoren. De uitbreiding ervan met SPSCAP supercapacitoren voegt een nieuwe dimensie toe aan onze productportefeuille. Dit zal ons in staat stellen klanten te helpen de technische uitdagingen aan te gaan die de nieuwe trends in de elektronica met zich meebrengen" - legt Adam Kuczynski, medeoprichter en Development Director bij TME, uit. "De componenten in de SPSCAP-reeks worden gekenmerkt door indrukwekkende prestaties en een hoge betrouwbaarheid. Deze kenmerken zullen ze zeer aantrekkelijk maken voor onze klanten".

De SPSCAP supercapacitoren van TME zijn geoptimaliseerd voor toepassingen waarbij snel grote hoeveelheden energie nodig zijn. De reeks omvat componenten die bestand zijn tegen pulsstromen tot 2368 A.

Meer informatie over deze supercondensatoren: https://www.tme.com/us/en-us/katalog/?search=spscap&s_field=1000011&s_order=desc

www.tme.com
 

  Meer weten…

LinkedIn
Pinterest

Sluit u aan bij de 155.000+ IMP-volgers