www.technologieenindustrie.com
Carrier

Carrier introduceert nieuwe BluEdge® Digital Service voor HVAC-klanten in Europa

Carrier gaat door met investeren in digitale technologieën teneinde commerciële HVAC-klanten wereldwijd van dienst te kunnen zijn en te helpen bij het realiseren van gezondere, veiliger en meer efficiënte gebouwen. Als ondersteuning daarvan introduceert Carrier’s Commercial Service business in Europa een nieuw dienstenpakket als aanvulling op het bestaande BluEdge® serviceplatform: BluEdge Digital.


Carrier introduceert nieuwe BluEdge® Digital Service voor HVAC-klanten in Europa
De nieuwe digitale dienst, die is toegevoegd aan de bestaande BluEdge-servicecontracten, verbindt de apparatuur van de klanten met het cloud-based IoT-platform van Carrier. Daarmee krijgen zij de beschikking over geavanceerde analysefuncties en bruikbare inzichten voor het visualiseren, adviseren en optimaliseren van de machine health en de resultaten van de levenscyclus. Carrier is onderdeel van Carrier Global Corporation (NYSE: CARR), de toonaangevende wereldwijde leverancier van gezonde, veilige, duurzame en intelligente gebouw- en koelketenoplossingen.

De nieuwe digitale dienst is een aanvulling op het bestaande BluEdge-dienstverleningsmodel van Carrier, met drie verschillende toegangsniveaus tot BluEdge Digital.

Het eerste dienstverleningsniveau, BluEdge Digital Core, omvat HVAC-connectiviteit voor het bewaken van alle apparatuur met dashboards, alarmen en waarschuwingen. BluEdge Digital Enhance maakt het voor experts mogelijk om op afstand gegevens en trends te analyseren voor alle aangesloten HVAC-assets. BluEdge Digital Elite is gecombineerd met een BluEdge Elite beveiliging om problemen te voorkomen en stilstand te reduceren dankzij proactieve onderhoudsaanbevelingen, voorspellende analyses en trillingsbewaking voor het optimaliseren van de installatie-health.

"Met de introductie van BluEdge Digital, openen wij incrementele waarde voor onze klanten, aangepast op de evoluerende en variërende behoeften in verschillende sectoren zoals de gezondheidszorg, commerciële gebouwen, onderwijs, horeca en meer", aldus Andrew Paddock, directeur, HVAC Europe Service, Carrier. "Wij hebben geluisterd naar de wensen van onze klanten om meer voordelen te kunnen halen uit digitale technologieën. Dit nieuwe platform geeft vertrouwen aan onze klanten door verbetering van de efficiëntie met oplossingen die een krachtige return on investment opleveren."

BluEdge Digital is eerder dit jaar in Noord-Amerika geïntroduceerd en honderden klanten profiteren van de eersteklas dienstverlening. Een gemeente in de US kon een kostbare algehele revisie voorkomen door vroegtijdige detectie van storingen in één van de 10 aanwezige koelmachines. De trillingsanalyse van Carrier identificeerde de oorzaak en een serviceteam voerde corrigerende werkzaamheden uit zonder dat stilstand nodig was en tegen significant lagere kosten. Als resultaat, tekende de klant een vijfjarig servicecontract met BluEdge Digital Core functionaliteit om dergelijke problemen in de toekomst te voorkomen.

Meer informatie over BluEdge Digital en het BluEdge serviceplatform via carrier.nl/bluedge-digital en volg @CarrierHVAC op Twitter.

  Meer weten…

LinkedIn
Pinterest

Sluit u aan bij de 155.000+ IMP-volgers